|
|
|
|
Posted: Tue Jul 12, 2005 5:34 am
*zaczyna rzucac sie na wszystko co sie da, tak by zrobic sobie krzywde* Ja juz mam dosyc... dlaczego życie jest takie zjebane... *opada na kolana i zaczyna beczec*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 12, 2005 5:35 am
a ty co sie tak czaisz? patrol wykonany? meldowac! pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 12, 2005 5:37 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 12, 2005 5:38 am
Arife *zaczyna rzucac sie na wszystko co sie da, tak by zrobic sobie krzywde* Ja juz mam dosyc... dlaczego życie jest takie zjebane... *opada na kolana i zaczyna beczec* co sie stalo? jeju uspokoj sie!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 12, 2005 5:39 am
Arife *zaczyna rzucac sie na wszystko co sie da, tak by zrobic sobie krzywde* Ja juz mam dosyc... dlaczego życie jest takie zjebane... *opada na kolana i zaczyna beczec* Ari co sie stało ?...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 12, 2005 5:40 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 12, 2005 5:42 am
revcat YumiTao revcat swoja droga znalazlem swoje fotki z garbatych andrzejek 2004.....hehe xd wklejaj na partyzantke domokun (przydałby sie jakis topic na fotki...tak nawiasem mowiac...) domokun to jest mysl! ide zalozyc topic mrgreen zawsze do usług... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 12, 2005 5:44 am
Chodzi mi o Addika !! Czy ja moge być w końcu gdzuies gdzie nie bedzie Addika ? gdzie nie ide to on tam jest !! Swira idzie dostac !! Mam zjebane życie to sie stalo, i przestaje sobie z nim radzic... Yumi mam nadzije ze macie tam w Katach jakies zajebiste mosty... bo jak nie to do Wawy pojade i tma sie rzuce, tak by pan P.L. nie musial za daleko isc... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 12, 2005 5:45 am
YumiTao revcat YumiTao revcat swoja droga znalazlem swoje fotki z garbatych andrzejek 2004.....hehe xd wklejaj na partyzantke domokun (przydałby sie jakis topic na fotki...tak nawiasem mowiac...) domokun to jest mysl! ide zalozyc topic mrgreen zawsze do usług... mrgreen od dzisiaj bedziesz mi doradzala Yumi... mrgreen swoja droga to juz go zalozylem 3nodding mozecie dodac swoje fotki niech inni widza z kim maja do czynienia... pirate mwhahahahahaha *polewa do szklanek* zdrowie!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 12, 2005 5:47 am
Arife Chodzi mi o Addika !! Czy ja moge być w końcu gdzuies gdzie nie bedzie Addika ? gdzie nie ide to on tam jest !! Swira idzie dostac !! Mam zjebane życie to sie stalo, i przestaje sobie z nim radzic... Yumi mam nadzije ze macie tam w Katach jakies zajebiste mosty... bo jak nie to do Wawy pojade i tma sie rzuce, tak by pan P.L. nie musial za daleko isc... sweatdrop co on ci znowu takiego zrobił...bo nie rozumiem ...? (sa dwa ale z nich sie nie zabijesz bo nadole znajduje sie głeboka woda...)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 12, 2005 5:48 am
Arife Chodzi mi o Addika !! Czy ja moge być w końcu gdzuies gdzie nie bedzie Addika ? gdzie nie ide to on tam jest !! Swira idzie dostac !! Mam zjebane życie to sie stalo, i przestaje sobie z nim radzic... Yumi mam nadzije ze macie tam w Katach jakies zajebiste mosty... bo jak nie to do Wawy pojade i tma sie rzuce, tak by pan P.L. nie musial za daleko isc... sweatdrop spokojnie....nie mozesz tak do zycia podchodzic! co sie dokladnie stalo?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 12, 2005 5:50 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 12, 2005 5:50 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 12, 2005 5:51 am
YumiTao Arife Chodzi mi o Addika !! Czy ja moge być w końcu gdzuies gdzie nie bedzie Addika ? gdzie nie ide to on tam jest !! Swira idzie dostac !! Mam zjebane życie to sie stalo, i przestaje sobie z nim radzic... Yumi mam nadzije ze macie tam w Katach jakies zajebiste mosty... bo jak nie to do Wawy pojade i tma sie rzuce, tak by pan P.L. nie musial za daleko isc... sweatdrop co on ci znowu takiego zrobił...bo nie rozumiem ...? (sa dwa ale z nich sie nie zabijesz bo nadole znajduje sie głeboka woda...) To dobrze, bo ja nie umiem pływac i boje sie głębokiej wody...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 12, 2005 5:53 am
YumiTao Arife Chodzi mi o Addika !! Czy ja moge być w końcu gdzuies gdzie nie bedzie Addika ?
co on ci znowu takiego zrobił...bo nie rozumiem ...? wystarczy jej ze zna mnie osobiscie ... ( ostatnio staram sie zmienic i nawet mi to wychodzi ale ludzie maja do mnie uprzedzenia i traktooja mnie z goory )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|