|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 14, 2009 12:58 am
zmobilizowałam się do napisania książki... *wstydzi*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 14, 2009 1:24 am
ichabot A mnie to akurat tak bardzo nie rozśmiesza (może dlatego, że już to wcześniej oglądałem). Chociaż trzeba przyznać, że facet ani razu się nie zapultał xp ano, alwsnie o to chodzi chyba xd ja bym sie zaplula przy tym wszystkim... asantir zmobilizowałam się do napisania książki... *wstydzi* oi, czego sie wstyda xd to chyba dobrze, ze sie wacpanna zmobilizowala. a o czym?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 14, 2009 6:01 am
wilkus ichabot A mnie to akurat tak bardzo nie rozśmiesza (może dlatego, że już to wcześniej oglądałem). Chociaż trzeba przyznać, że facet ani razu się nie zapultał xp ano, alwsnie o to chodzi chyba xd ja bym sie zaplula przy tym wszystkim... asantir zmobilizowałam się do napisania książki... *wstydzi* oi, czego sie wstyda xd to chyba dobrze, ze sie wacpanna zmobilizowala. a o czym? takie fantasy o aniołach, demonach, zwykłych szarych ludziach, trochę cyber punka w tym bedzie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 14, 2009 1:55 pm
O, dobrze, ćwicz kunszt pisarski, może będzie z ciebie drugi Sapkowski albo Dukaj ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 14, 2009 3:39 pm
ichabot O, dobrze, ćwicz kunszt pisarski, może będzie z ciebie drugi Sapkowski albo Dukaj ^^ ćwiczę od 8 lat, założyłam nawet bloga, by w pisaniu tejże ksiązki sie mobilizować ale nie mam czytelników xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 15, 2009 4:34 am
Ja tyż piszę razz Od ponad roku razz Ale ciężko mi idzie biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 15, 2009 9:58 am
brzmi dobrze. skoro jest blooog, to moze podaj nam linka 3nodding ja sie zglaszam do przeczytania przynajmniej czesci w nastepny weekend. [tez kiedys pisalam - teraz tylko sprawozdania/raporty z pracowni niestety]
edit// bycie downem jest fajne *zauwazyla, ze link juz jest* mwehehehehe twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 15, 2009 10:36 am
no to tak na wszelki wypadek dam jeszcze raz... www.mala-rzodkiewka.blog.pl
w prawdzie nie dużo, ale dodaję po kawałku, przeredagować trzeba trochę moje notatki na pełne zdania.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 16, 2009 1:30 pm
Też w najbliższym czasie postaram się trochę poczytać, choć muszę szczerze przyznać, że nie mam ochoty ostatnio na czytanie czegokolwiek xP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 17, 2009 5:27 pm
na razie nie jest dużo, więc się nie przemęczycie. jak mnie odłączą od kroplówek z otumaniaczami wstawię więcej.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 18, 2009 11:42 am
Przeczytałem biggrin
Pisze się "zważywszy" (z pierwszego listopada wpis sprawdź ;P )
Aha, jeszcze chciałem się zapytać jak jest z tymi mieszkaniami w wysokich budynkach. Im wyżej tym drożej? Zawsze mi się wydawało, że jak nisko, to lepiej, więc taniej xp
Historia muszę powiedzieć, że mnie nie zaskoczyła, nie wiem czemu, niby nigdy nic takiego wcześniej nie czytałem, ale może to z powodu trochę zbyt przerysowanych postaci (to moja opinia, ktoś może się z nią nie zgadzać). Ogólnie dajesz radę 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 18, 2009 12:35 pm
hmhmhm, ja twardo stoje przy tym, ze przeczytam to w weekend. ale ale... dostalam juz swoj temat na licencjat. jestem taka szczesliwa! heart bede pisac o kondensacji Stobbego i o fotochromizmie na przykladzie roznych zwiazkow, glownie fulgidow i fulgimidow 3nodding po prostu pelnia szczescia. ...mniej szczesliwie wyglada ten stos papierow, ktore musze przewalic. szkoda, ze przez dyfuzje se nie da tego przyswoic.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 18, 2009 12:45 pm
ichabot Przeczytałem biggrin Pisze się "zważywszy" (z pierwszego listopada wpis sprawdź ;P ) Aha, jeszcze chciałem się zapytać jak jest z tymi mieszkaniami w wysokich budynkach. Im wyżej tym drożej? Zawsze mi się wydawało, że jak nisko, to lepiej, więc taniej xp Historia muszę powiedzieć, że mnie nie zaskoczyła, nie wiem czemu, niby nigdy nic takiego wcześniej nie czytałem, ale może to z powodu trochę zbyt przerysowanych postaci (to moja opinia, ktoś może się z nią nie zgadzać). Ogólnie dajesz radę 3nodding zaraz sprawdzę to zważywszy. zastanawiam się czemu word tego nie podkreślił. dokładnie, im wyżej tym drożej. o tym jeszcze będzie. przerysowane, to znaczy?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 19, 2009 11:54 am
wilkus hmhmhm, ja twardo stoje przy tym, ze przeczytam to w weekend. ale ale... dostalam juz swoj temat na licencjat. jestem taka szczesliwa! heart bede pisac o kondensacji Stobbego i o fotochromizmie na przykladzie roznych zwiazkow, glownie fulgidow i fulgimidow 3nodding po prostu pelnia szczescia. ...mniej szczesliwie wyglada ten stos papierow, ktore musze przewalic. szkoda, ze przez dyfuzje se nie da tego przyswoic. Taka dyfuzja to by mi się też przydała xP Fotochromizm, to znaczy zmiana barwy pod wpływem światła tak? A kondensacji Stobbego nie rozgryzę ;P asantir zaraz sprawdzę to zważywszy. zastanawiam się czemu word tego nie podkreślił. dokładnie, im wyżej tym drożej. o tym jeszcze będzie. przerysowane, to znaczy? To znaczy, wydaje mi się, że rozmowy są trochę za bardzo zmanieryzowane, sztuczne, przesadzone. Nie potrafię tego inaczej określić xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 19, 2009 11:07 pm
ichabot Taka dyfuzja to by mi się też przydała xP Fotochromizm, to znaczy zmiana barwy pod wpływem światła tak? A kondensacji Stobbego nie rozgryzę ;P ano, ano.. ja chyba zainwestuje jednak w slownik... w duzym skrocie 3nodding jak przeczytam ten milijon rzeczy, to sie wypowiem bardziej - na rzie zauwazylam, ze po pochlanieciu fali przechodzimy z a do b, a pochlaniajac inna mozemy spowrotem z b do a. i obie formy sa trwale. schemat kondensacji. wyglada banalnie pokazane tutaj, ale zapewniem, ze ma duzo niespodziewajek i to sprawia, ze jest co najmniej ciekawa xd asantir na razie nie jest dużo, więc się nie przemęczycie. jak mnie odłączą od kroplówek z otumaniaczami wstawię więcej. czym jest otumaniacz o.o? moze nie ma jeszcze weekendu, ale sie zebralam i przeczytalam *dumna z siebie* i co moge powiedziec.. ogolnie spoko. jakies porady... - mysle, ze w przypadku akcji dynamicznej fajnie jest uzywac ktrotszych zdan - buduje rytm i atmosfere, w zaleznosci od tego, co sie chce uzyskac. - zgadzam sie i ichabotem i przyznaje, ze tez mam ten problem - ...o pewnie wynika z mojego stulu mowienia w ogole, ale o tym kiedy indziej xd i chyba na razie za malo jest napisane, zeby powiedziec cos wiecej. 3nodding ale ogolnie jest w porzadku. czytalo sie przyjemnie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|