|
|
|
|
Posted: Mon Jun 15, 2009 3:15 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 15, 2009 9:58 am
De vajon mitől kell retegnünk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 15, 2009 10:01 am
Van egy olyan érzésem, hogy a játékkal lesz kapcsolatos.... xd 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 15, 2009 10:31 am
Lesz megint JáTéK? Végre megtudhatom, hogy milyen volt 3nodding EDIT: vrobi Womi Felvettek a T3h-baaa! 3nodding engem is...tök régóta xD...megyünk együtt??? ööö...?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 16, 2009 7:39 am
Medvelaszlo Van egy olyan érzésem, hogy a játékkal lesz kapcsolatos.... xd 3nodding neutral no
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 16, 2009 8:52 am
Üdv Akitta smile Holnap kiderül gondolom... Remélem nem valami rossz hír/esemény...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 16, 2009 11:29 am
Hát, 17.-ről nekem az évzáró jut eszembe... confused
Igazából meg azért jöttem, mert ˝Büszkeségem, hogy rájöttem, hogyan tudok japánul gépelni.˝ És ez nagyon feldobott =^^= heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 16, 2009 1:48 pm
Wow hogy? Romaji átírásban? Grat smile Én meg netes kereséssel és kis szerencsével 2 arabbetűs pénzérme nemzetiségét fedtem fel végre smile Egyik algériai 1 dínáros, 1972, másik iráni 5 riálos, ennek évszáma ismeretlen... Évekkel ezelőtt már nézegettem hogy hmm milyen származásúak? És végre megvan smile (Nagyszülőtől van, azt nem tudom hogy kerültek hozzá)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 16, 2009 8:08 pm
*toroktisztítás* Büszkeségem, hogy nyugodtan kivártam e 2 hónapot, és ma 03:30-kor édes nővérem visszaindult Kungurúiába (Ausztrália)
VISSZA KAPTAM A SZOBÁMAT!!!! scream scream blaugh blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 16, 2009 9:43 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 17, 2009 2:54 am
Akitta-chan *toroktisztítás* Büszkeségem, hogy nyugodtan kivártam e 2 hónapot, és ma 03:30-kor édes nővérem visszaindult Kungurúiába (Ausztrália)
VISSZA KAPTAM A SZOBÁMAT!!!! scream scream blaugh blaugh Wow Ausztrália? Szép... És grat smile Am ismerős a helyzet... de mióta már van 1 laptop pluszba azóta főleg innen netezek... Tanul vagy dolgozik ott vagy mind2?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 17, 2009 5:35 am
Obilia Wow hogy? Romaji átírásban? Grat smile Én meg netes kereséssel és kis szerencsével 2 arabbetűs pénzérme nemzetiségét fedtem fel végre smile Egyik algériai 1 dínáros, 1972, másik iráni 5 riálos, ennek évszáma ismeretlen... Évekkel ezelőtt már nézegettem hogy hmm milyen származásúak? És végre megvan smile (Nagyszülőtől van, azt nem tudom hogy kerültek hozzá) Hiraganában és kanjiban. (Bár utóbbiból túl sokat még nem ismerek fel, de így talán tanulni is könnyebb lesz.)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 17, 2009 1:43 pm
Büszkeségem, hogy szegény Soft-ot jópárszor (elég könnyen) legyőztem Red Alert 3-ban.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 18, 2009 3:12 am
Büszkeségem hogy az öcsém ma elballagott (végre) és a diákomnak is sikerült az érettségije smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 18, 2009 3:44 am
HaganeNoAnna Obilia Wow hogy? Romaji átírásban? Grat smile Én meg netes kereséssel és kis szerencsével 2 arabbetűs pénzérme nemzetiségét fedtem fel végre smile Egyik algériai 1 dínáros, 1972, másik iráni 5 riálos, ennek évszáma ismeretlen... Évekkel ezelőtt már nézegettem hogy hmm milyen származásúak? És végre megvan smile (Nagyszülőtől van, azt nem tudom hogy kerültek hozzá) Hiraganában és kanjiban. (Bár utóbbiból túl sokat még nem ismerek fel, de így talán tanulni is könnyebb lesz.) Értem smile Én is hiraganákat és pár kanjit tudok... Egyébként tényleg hogy gépelsz japán jeleket? (ha nem értem félre hogy erről van szó). Akitta grat razz smile Tényleg én nem is multizok Gaiásokkal... (nekem nincs Red Alert 3-mam).
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|