|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 4:37 am
Kukus Rynn the Vampire Kukus Ann_Miho Rynn the Vampire trzymasz kotka za ogon. Miej troche litosci dla zwierzat w swieta. Biedny koteczek. z obcasa pchlarza... z obcasa... a potem o ścianę sierściuchem i popraw gnoja definitywnym pociągnięciem z dyńki na czoło LMAO, jak Ci się tak bardzo nie podobają to mi możesz sprezentować, będę trzymała za ogony dwa xd Yosi - z listz list 3nodding ja też chce... nie mam czym grać w softball, bo kij złamałem na tyłku Rynny jak dawałem jej klapsa wink ^ ^'' było mnie bić? Macie pozdrowienia od Zero - walczy z netem :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 4:38 am
Nabić kota na pal! A potem spalić! twisted twisted
Rynn- powiedz mu że trzymamy za niego kciuki!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 4:38 am
Rynn the Vampire Kukus Rynn the Vampire Kukus Ann_Miho Rynn the Vampire trzymasz kotka za ogon. Miej troche litosci dla zwierzat w swieta. Biedny koteczek. z obcasa pchlarza... z obcasa... a potem o ścianę sierściuchem i popraw gnoja definitywnym pociągnięciem z dyńki na czoło LMAO, jak Ci się tak bardzo nie podobają to mi możesz sprezentować, będę trzymała za ogony dwa xd Yosi - z listz list 3nodding ja też chce... nie mam czym grać w softball, bo kij złamałem na tyłku Rynny jak dawałem jej klapsa wink ^ ^'' było mnie bić? Macie pozdrowienia od Zero - walczy z netem :/ wlasnie podpal go 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 4:39 am
... ninja ...ja idę ...trzymajta się ...sayonara ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 4:41 am
Ide bo widze ze tu wszyscy sa bez uczuc. takie biedne sliczniutki koteczki. zobaczycie zaloze towarzystwo ochrony nad pluszowymi kotkami i bedzie was scigal sad!! biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 4:41 am
Wygrywam chwilowo... Ale w kazdej chwili szala może sie przechylić na strone zafajdanego Internet Explorera i jego małych złośliwych cookies...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 4:42 am
Ann_Miho Ide bo widze ze tu wszyscy sa bez uczuc. takie biedne sliczniutki koteczki. zobaczycie zaloze towarzystwo ochrony nad pluszowymi kotkami i bedzie was scigal sad!! biggrin moge sie zapisac do Twojej ligi ochrony pluszowych zwierzat 4laugh ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 4:43 am
PointZer0 Wygrywam chwilowo... Ale w kazdej chwili szala może sie przechylić na strone zafajdanego Internet Explorera i jego małych złośliwych cookies... Ściagnij sobie Operę...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 4:44 am
Jasne, ze tak. Chetnie zobacze nowych czlonkow.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 4:45 am
Hej wszystkim! Skąd macie te pluszaki???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ann_Miho Jasne, ze tak. Chetnie zobacze nowych czlonkow.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 4:46 am
Ann_Miho Jasne, ze tak. Chetnie zobacze nowych czlonkow. jak ja ostatnio jechalam zobaczyc wystawe fotografii NG to na ulicy lezal martwy piesek eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 4:46 am
Ann_Miho Jasne, ze tak. Chetnie zobacze nowych czlonkow. o jakich czlonkach mowisz..?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|