|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 3:51 am
Kitty ShadowCat Omega Sun zawsze tak jest smile A ile Ci brakuje? 5k bo mam 2k kotka mozesz kupic juz za 5800 3nodding Moze zacznij lowic rybki to zarobisz sobie szybko
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 3:53 am
Omega Sun Kitty ShadowCat Omega Sun zawsze tak jest smile A ile Ci brakuje? 5k bo mam 2k kotka mozesz kupic juz za 5800 3nodding Moze zacznij lowic rybki to zarobisz sobie szybko dobsh... a gdzie są drogie rybki?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 3:53 am
Kitty ShadowCat dobsh... a gdzie są drogie rybki? Durem 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 3:54 am
Kitty ShadowCat Omega Sun zawsze tak jest smile A ile Ci brakuje? 5k bo mam 2k do czego ci brakuje??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 3:55 am
Kitty ShadowCat dobsh... a gdzie są drogie rybki? w Durem, tylko tam sie ciezko lowi jesli nie masz wprawy sweatdrop Wiesz co, jak Ci sie bardzo spieszy, to ja Ci moge pozyczyc troche goldow, oddasz kiedy bedziesz miala, albo na raty 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 3:57 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 3:58 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun Kitty ShadowCat dobsh... a gdzie są drogie rybki? w Durem, tylko tam sie ciezko lowi jesli nie masz wprawy sweatdrop Wiesz co, jak Ci sie bardzo spieszy, to ja Ci moge pozyczyc troche goldow, oddasz kiedy bedziesz miala, albo na raty 3nodding ojej naprawde? napewno oddam.. napewno!! biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 3:59 am
widzieliscie moja stokrotke??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 3:59 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 4:00 am
Vykk Kitty ShadowCat Omega Sun zawsze tak jest smile A ile Ci brakuje? 5k bo mam 2k do czego ci brakuje?? do kotka sweatdrop witaj Del *przytul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 4:01 am
Kitty ShadowCat Omega Sun Kitty ShadowCat dobsh... a gdzie są drogie rybki? w Durem, tylko tam sie ciezko lowi jesli nie masz wprawy sweatdrop Wiesz co, jak Ci sie bardzo spieszy, to ja Ci moge pozyczyc troche goldow, oddasz kiedy bedziesz miala, albo na raty 3nodding ojej naprawde? napewno oddam.. napewno!! biggrin Niestety mam tylko ok. 3400, bo wczoraj wydalam wszystkie oszczednosci sweatdrop , ale razem z Twoimi 2k powinno wystarczyc, a jak nie to napewno ktos Ci pozyczy z 500g. Juz wysylam 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|