|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 3:37 am
Ntsumi_Aya Witam ninja skąd macie te kotki ?? sliczne blaugh hejka...w tym miesiacu w lisciku bylo...albo kotek albopiesek mechaniczny
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 3:38 am
Ozzwald wrocilem do was ze sniadaniem.. biggrin smacznego
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Kitty ShadowCat wr#322;am... minuta dzieliła mnie od szczęscia... kotek byłby ma jedyne 1500g crying jakiś tam gość mnie wyprzedził.... crying Lethiel... niech zgadnę- masz na sobie r80;owa bieliznę? albo czarną? wink O.o o.O skąd wiedzialaś ??!! roożowo czarny staniczek i roożowo czarne majtki whee ha! ma się to coś whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald wrocilem do was ze sniadaniem.. biggrin witaj spowrotem wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald wrocilem do was ze sniadaniem.. biggrin Nyu=^_^=
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 3:39 am
Vykk Ntsumi_Aya Witam ninja skąd macie te kotki ?? sliczne blaugh hejka...w tym miesiacu w lisciku bylo...albo kotek albopiesek mechaniczny niestać mnie gonk .... spokojnie spokojnie.... i tka nie chciałaś go mieć scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty ShadowCat Lethiel O.o o.O skąd wiedzialaś ??!! roożowo czarny staniczek i roożowo czarne majtki whee ha! ma się to coś whee xd tja...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
a czemu znow taka smutna minka? cos sie stalo?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 3:41 am
Omega Sun a czemu znow taka smutna minka? cos sie stalo? biedna jestem... nie stać mnie na nic... crying crying i okazja z marketu ciekła crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 3:43 am
*gleba* musze isć mama mnie znowu woła (pewnie chce żebym piane ubiła na ciasto whee ) przyjdę potem biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 3:45 am
Kitty ShadowCat Omega Sun a czemu znow taka smutna minka? cos sie stalo? biedna jestem... nie stać mnie na nic... crying crying i okazja z marketu ciekła crying ojej Jesli masz na mysli kotka, to one tylko teraz sa takie drogie, bo sa nowe 3nodding Za jakis czas ich cena spadnie gdzies do 4-5k i dopiero za ok. 2 m-ce zacznie rosnac 3nodding Napewno zarobisz do tej pory wystarczajaca ilosc goldow i kupisz sobie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 3:46 am
Omega Sun Kitty ShadowCat Omega Sun a czemu znow taka smutna minka? cos sie stalo? biedna jestem... nie stać mnie na nic... crying crying i okazja z marketu ciekła crying ojej Jesli masz na mysli kotka, to one tylko teraz sa takie drogie, bo sa nowe 3nodding Za jakis czas ich cena spadnie gdzies do 4-5k i dopiero za ok. 2 m-ce zacznie rosnac 3nodding Napewno zarobisz do tej pory wystarczajaca ilosc goldow i kupisz sobie.mam nadzieje sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 3:49 am
zawsze tak jest smile A ile Ci brakuje?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 3:50 am
Ntsumi_Aya *gleba* musze isć mama mnie znowu woła (pewnie chce żebym piane ubiła na ciasto whee ) przyjdę potem biggrin papatki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|