|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 3:14 am
Ozzwald hm... no trudno... to ja ide sobie przygotowac sniadanie... bede niedlugo... smacznego wink 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 3:15 am
Czemu wy wszyscy te koty na glowie trzymacie? blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hejka ponownie...jak ja nienawidze p[orzadkow i zakupow na ostatnia chwile...dlaczego??bo zawse to ja je muysze robic sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 3:16 am
Vykk hejka ponownie...jak ja nienawidze p[orzadkow i zakupow na ostatnia chwile...dlaczego??bo zawse to ja je muysze robic sweatdrop mam to samo......dzisiaj mnie obudzili o 8 i wygnali do sklepu.... neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 3:17 am
Vykk hejka ponownie...jak ja nienawidze p[orzadkow i zakupow na ostatnia chwile...dlaczego??bo zawse to ja je muysze robic sweatdrop *skok na Vykka* *przewraca* *przytuuuuuuuuul* blaugh witaj spowrotem xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 3:17 am
Damroka Czemu wy wszyscy te koty na glowie trzymacie? blaugh Bo tak fajnie Nyu=^_^=
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 3:18 am
Damroka Vykk hejka ponownie...jak ja nienawidze p[orzadkow i zakupow na ostatnia chwile...dlaczego??bo zawse to ja je muysze robic sweatdrop mam to samo......dzisiaj mnie obudzili o 8 i wygnali do sklepu.... neutral *glasq glasq* biedactwo sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 3:18 am
Sei chan Damroka Czemu wy wszyscy te koty na glowie trzymacie? blaugh Bo tak fajnie Nyu=^_^= ja wole swojego targac za soba po ziemi 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 3:19 am
Sei chan Damroka Czemu wy wszyscy te koty na glowie trzymacie? blaugh Bo tak fajnie Nyu=^_^= wlasnie 3nodding whee 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 3:19 am
Ozzwald juz wiem tak jak ja w tej chwili nie masz nic na sobie... masz moze kamerke internetowa..? kurde, to chyba rodzinne... też siedzę w skarpecie :] ide robić sobie śmiadanie, czas na pieczoną kiełbaskę :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 3:20 am
Kukus Ozzwald juz wiem tak jak ja w tej chwili nie masz nic na sobie... masz moze kamerke internetowa..? kurde, to chyba rodzinne... też siedzę w skarpecie :] ide robić sobie śmiadanie, czas na pieczoną kiełbaskę :] xd *zarzooca na niego kocyk* poprzeziebiacie mi sie !!! ech.. smacznego
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 3:23 am
Lethiel Kukus Ozzwald juz wiem tak jak ja w tej chwili nie masz nic na sobie... masz moze kamerke internetowa..? kurde, to chyba rodzinne... też siedzę w skarpecie :] ide robić sobie śmiadanie, czas na pieczoną kiełbaskę :] xd *zarzooca na niego kocyk* poprzeziebiacie mi sie !!! ech.. smacznego Smacznego!!*Patrzy na zegarek*Sniadanko o 12.20....O.o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 3:24 am
Sei chan Smacznego!!*Patrzy na zegarek*Sniadanko o 12.20....O.o wlasnie O.o ... chyba tesh powinnam zjeść ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 3:25 am
czesc wam jestem goła i wesoła ale kotka mam te kotki to bardzo fajny pomysł tylko szkoda ze tak szybko ceny rosna
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|