|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 3:01 am
Ozzwald mi tez wiec moze powiesz jakiego koloru masz bielizne.. xd domokun ... argh... zgadooj blaugh papatki Karinko .. zdrowiej szybciootko
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 3:01 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 3:03 am
Lethiel Ozzwald mi tez wiec moze powiesz jakiego koloru masz bielizne.. xd domokun ... argh... zgadooj blaugh papatki Karinko .. zdrowiej szybciootko czerwone ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 3:04 am
nu *kreci lepkiem przecząco*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 3:05 am
Lethiel nu *kreci lepkiem przecząco* biale..?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 3:05 am
Ozzwald Lethiel Ozzwald mi tez wiec moze powiesz jakiego koloru masz bielizne.. xd domokun ... argh... zgadooj blaugh papatki Karinko .. zdrowiej szybciootko czerwone ? myślę, że błękitną :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 3:06 am
Ozzwald Lethiel nu *kreci lepkiem przecząco* biale..? nu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nie blaugh *skok na Kukusa* witaj whee *przytuuuuuul* 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 3:07 am
Lethiel Ozzwald Lethiel nu *kreci lepkiem przecząco* biale..? nu juz wiem tak jak ja w tej chwili nie masz nic na sobie... masz moze kamerke internetowa..?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 3:09 am
Ozzwald juz wiem tak jak ja w tej chwili nie masz nic na sobie... masz moze kamerke internetowa..? nie xd i zapewniam ze mam cos na sobie xd a ty sie lepiej ubiesh bo przeziebienie cie dopadnie !! *otoola go kocykiem* 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 3:11 am
Lethiel Ozzwald juz wiem tak jak ja w tej chwili nie masz nic na sobie... masz moze kamerke internetowa..? nie xd i zapewniam ze mam cos na sobie xd a ty sie lepiej ubiesh bo przeziebienie cie dopadnie !! *otoola go kocykiem* 3nodding kocyk nie wystarczy... tu kobiety trzeba... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 3:12 am
Ozzwald Lethiel Ozzwald juz wiem tak jak ja w tej chwili nie masz nic na sobie... masz moze kamerke internetowa..? nie xd i zapewniam ze mam cos na sobie xd a ty sie lepiej ubiesh bo przeziebienie cie dopadnie !! *otoola go kocykiem* 3nodding kocyk nie wystarczy... tu kobiety trzeba... xd xd .. na mnie nie licz blaugh ninja *chowa sie za fotelem*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 3:13 am
Lethiel Ozzwald Lethiel Ozzwald juz wiem tak jak ja w tej chwili nie masz nic na sobie... masz moze kamerke internetowa..? nie xd i zapewniam ze mam cos na sobie xd a ty sie lepiej ubiesh bo przeziebienie cie dopadnie !! *otoola go kocykiem* 3nodding kocyk nie wystarczy... tu kobiety trzeba... xd xd .. na mnie nie licz blaugh ninja *chowa sie za fotelem* eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 3:14 am
Lethiel Ozzwald Lethiel Ozzwald juz wiem tak jak ja w tej chwili nie masz nic na sobie... masz moze kamerke internetowa..? nie xd i zapewniam ze mam cos na sobie xd a ty sie lepiej ubiesh bo przeziebienie cie dopadnie !! *otoola go kocykiem* 3nodding kocyk nie wystarczy... tu kobiety trzeba... xd xd .. na mnie nie licz blaugh ninja *chowa sie za fotelem* hm... no trudno... to ja ide sobie przygotowac sniadanie... bede niedlugo...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|