|
|
|
|
Posted: Mon Aug 23, 2004 5:14 am
och nieeeee....... *patrzy na kage*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 23, 2004 5:14 am
Pisarz widze ruszyło sie troche i nie ma juz tematów o lesbijkach i gejach vel pedałach. Witam ponownie eek Pisarz, piszarz!! Ratuj Kage xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 23, 2004 5:15 am
dark wampirek Pisarz widze ruszyło sie troche i nie ma juz tematów o lesbijkach i gejach vel pedałach. Witam ponownie eek Pisarz, piszarz!! Ratuj Kage xp a co mu jest?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 23, 2004 5:15 am
weitaj ale nie czaj pisarz na witanka pomusz mi kage'a reanimowac*rozcina dlon by dac kage'owi porcje swojej krwi*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 23, 2004 5:17 am
Pisarz dark wampirek Pisarz widze ruszyło sie troche i nie ma juz tematów o lesbijkach i gejach vel pedałach. Witam ponownie eek Pisarz, piszarz!! Ratuj Kage xp a co mu jest? *podbiega i przytula* bo.... crying ja go tylko podtopilam crying .. a on nie oddcha crying buuuuuu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Suney weitaj ale nie czaj pisarz na witanka pomusz mi kage'a reanimowac*rozcina dlon by dac kage'owi porcje swojej krwi* (Czy ktos moze go poinformowac, ze nie jestem wampirem?)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kagenoyami Suney weitaj ale nie czaj pisarz na witanka pomusz mi kage'a reanimowac*rozcina dlon by dac kage'owi porcje swojej krwi* (Czy ktos moze go poinformowac, ze nie jestem wampirem?) xDDDDDDDDDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 23, 2004 5:18 am
nie czas na lzy trzeba go ratowac........pisarz masasz serca.....tylko mu mostka nie zlam stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Suney weitaj ale nie czaj pisarz na witanka pomusz mi kage'a reanimowac*rozcina dlon by dac kage'owi porcje swojej krwi* spoko, tutaj tylko jedno pomoże XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kagenoyami Suney weitaj ale nie czaj pisarz na witanka pomusz mi kage'a reanimowac*rozcina dlon by dac kage'owi porcje swojej krwi* (Czy ktos moze go poinformowac, ze nie jestem wampirem?) *slyszy glos w glowie* on nie jest wampirem......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 23, 2004 5:19 am
Pisarz Suney weitaj ale nie czaj pisarz na witanka pomusz mi kage'a reanimowac*rozcina dlon by dac kage'owi porcje swojej krwi* spoko, tutaj tylko jedno pomoże XDkto by opomyslał że mamy tak wykfalifikowanego lekarza stare *wampirek przygląda się całemu temu cyrkowi z średnim zainteresowaniem za swojego pontonu*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 23, 2004 5:20 am
Lethiel Pisarz dark wampirek Pisarz widze ruszyło sie troche i nie ma juz tematów o lesbijkach i gejach vel pedałach. Witam ponownie eek Pisarz, piszarz!! Ratuj Kage xp a co mu jest? *podbiega i przytula* bo.... crying ja go tylko podtopilam crying .. a on nie oddcha crying buuuuuu spokojnie odratujemy go
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 23, 2004 5:21 am
Kagenoyami Suney weitaj ale nie czaj pisarz na witanka pomusz mi kage'a reanimowac*rozcina dlon by dac kage'owi porcje swojej krwi* (Czy ktos moze go poinformowac, ze nie jestem wampirem?) wybacz ale po wczorajszym myslalem ze jestes jak do martini dolales z probowki czegos mocno czerwonego sweatdrop ....o patrzcie hihi obudzil sie xd biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Pisarz Lethiel Pisarz dark wampirek Pisarz widze ruszyło sie troche i nie ma juz tematów o lesbijkach i gejach vel pedałach. Witam ponownie eek Pisarz, piszarz!! Ratuj Kage xp a co mu jest? *podbiega i przytula* bo.... crying ja go tylko podtopilam crying .. a on nie oddcha crying buuuuuu spokojnie odratujemy goKage umiera a ty masz czas na przytulanie Lethiel eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pisarz Suney weitaj ale nie czaj pisarz na witanka pomusz mi kage'a reanimowac*rozcina dlon by dac kage'owi porcje swojej krwi* spoko, tutaj tylko jedno pomoże XD*Nie budzi sie, ale za to w niektorych miejscach mozna znalezc powstala opuchlizne XD*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|