|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 2:40 am
Sayokun spoko na glowie jej nie mam XD Nyu=^_^= A moze lubi mechaniczne kostki nyu??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 2:40 am
Sei chan Sayokun cos mi sie przyczepilo i nie wiem jak to zdjac gonk *Siada Sayo na glowie*Sprubuj urzyc kotka jako przynety Nyu=^_^= hmm... 'wyciaga kota...'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 2:41 am
Miss_Karina w koncu gaia laskawie mi pozwolila wlezc stressed evil heh
ooo czesc neechan!! whee moze to naturalna selekcja..... Widocznie zostalas wybrana - musisz odejsc jako najslabsze ogniwo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 2:41 am
Kitty-ShadowCat *ciera łezki* naprawde? wink na 100 % nie wiem.. ale bardzo prawdopodobne wink 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 2:42 am
Lethiel Kitty-ShadowCat *ciera łezki* naprawde? wink na 100 % nie wiem.. ale bardzo prawdopodobne wink 3nodding będę zbierać 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 2:42 am
Sayokun Sei chan Sayokun cos mi sie przyczepilo i nie wiem jak to zdjac gonk *Siada Sayo na glowie*Sprubuj urzyc kotka jako przynety Nyu=^_^= hmm... 'wyciaga kota...' Jak kot nic nie da urzyj zdjecia Kari Nyu=^_^=
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 2:43 am
Kitty-ShadowCat Lethiel Kitty-ShadowCat *ciera łezki* naprawde? wink na 100 % nie wiem.. ale bardzo prawdopodobne wink 3nodding będę zbierać 3nodding 3nodding powodzenia whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 2:43 am
Sei chan Sayokun Sei chan Sayokun cos mi sie przyczepilo i nie wiem jak to zdjac gonk *Siada Sayo na glowie*Sprubuj urzyc kotka jako przynety Nyu=^_^= hmm... 'wyciaga kota...' Jak kot nic nie da urzyj zdjecia Kari Nyu=^_^= hmm... 'przykleja zdjecie kari na tylek kota'...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 2:44 am
Sayokun hmm... 'przykleja zdjecie kari na tylek kota'... xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 2:44 am
Sayokun hmm... 'przykleja zdjecie kari na tylek kota'... *Przyglada sie zdjeciu*Calkiem niezle Nyu xd Mykam, na troche do sklepu ide Nyu=^_^=
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 2:45 am
w koncu gaia laskawie mi pozwolila wlezc stressed evil heh
ooo czesc neechan!! whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Gaia mi sie ciagle wiesza crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan Sayokun Sei chan Sayokun cos mi sie przyczepilo i nie wiem jak to zdjac gonk *Siada Sayo na glowie*Sprubuj urzyc kotka jako przynety Nyu=^_^= hmm... 'wyciaga kota...' Jak kot nic nie da urzyj zdjecia Kari Nyu=^_^= eek jakiego zdjecia??!! eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 2:46 am