|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 2:19 am
PointZer0 Słuchajcie dziewczyny *ociera łzy ze śmiechu* nie.. nie obraźcie sie ale wychowanie dzieci pozostawcie ojcu xd i ciebieto bawi ? razz my to takic strasznych rzeczach mowimy a ty sie smiejesz crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 2:19 am
Lethiel Sayokun eek cos mi przez noc na brzuchu wyroslo gonk O.o ... piiiiiiiiiiisk !! gonk zdejmij to zdejmij !!! gonk xd ale jak sweatdrop zero masz lom wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 2:20 am
Lethiel Nightmaree jestem goła i wesoła ale mam kiciusia sweatdrop heart witaj 4laugh *przytuuuuuul* whee siemna *cmok*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 2:21 am
Miss_Karina Nyaaaa fajne sa te kociaki xd xd whee czesc wam szkraby Czesc ! Kociaki sa sweet 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hej Zeruś xd jak tam u ciebie? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun Lethiel Sayokun eek cos mi przez noc na brzuchu wyroslo gonk O.o ... piiiiiiiiiiisk !! gonk zdejmij to zdejmij !!! gonk xd ale jak sweatdrop zero masz lom wink hm... *podchodzi do sayo i przyglada sie stworkowi* O.o ... wroslo sie ... moze fire ballkiem ?? twisted xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 2:22 am
Lethiel Sayokun Lethiel Sayokun eek cos mi przez noc na brzuchu wyroslo gonk O.o ... piiiiiiiiiiisk !! gonk zdejmij to zdejmij !!! gonk xd ale jak sweatdrop zero masz lom wink hm... *podchodzi do sayo i przyglada sie stworkowi* O.o ... wroslo sie ... moze fire ballkiem ?? twisted xd chcesz go naladowac sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Damroka Miss_Karina Nyaaaa fajne sa te kociaki xd xd whee czesc wam szkraby Czesc ! Kociaki sa sweet 4laugh no pewnie whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
hejka...nie moge sie zdecydowac jakiego zwierzaka sobie wybrac...ktos mi moze doradzi razz question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 2:23 am
Vykk hejka...nie moge sie zdecydowac jakiego zwierzaka sobie wybrac...ktos mi moze doradzi razz question kiiiiiciusia 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 2:24 am
Vykk hejka...nie moge sie zdecydowac jakiego zwierzaka sobie wybrac...ktos mi moze doradzi razz question z kota moze byc dobry obiad a psa mozna na srubki przerobic xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 2:24 am
Sayokun Vykk hejka...nie moge sie zdecydowac jakiego zwierzaka sobie wybrac...ktos mi moze doradzi razz question z kota moze byc dobry obiad a psa mozna na srubki przerobic xd o.O eek eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 2:25 am
Sayokun chcesz go naladowac sweatdrop hm.. tesh racja... *zastanawia sie* moze to ma gdzieś jakieś guzki ?? *szuka wlacznikoow* Vykkoś koteczka whee heart whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|