|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 1:52 am
Kitty-ShadowCat Kitty-ShadowCat porzyczy ktoś 6 k ...... ja oddam napewno... ręcze głową crying crying crying wiedziałam że nie będzie chętnych crying crying crying crying Jak nie mam 6k to nie mogę ich porzyczyć. Haj potrzebowałem kasy na noweitemy to po prostu sprzedałem stare...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 1:52 am
Lethiel Eurina Vam Lethiel Eurina Vam Hej! Widze, ze macie mile zwierzaczki! ^^ witaj 4laugh *przytuuuuuuuul* cio sie stalo z twoimi ciuszkami ??!! O.o ^^ Zdjelam do mierzenia! wink Zaraz ide sie ubrac smile Fajny kotek smile aha xd dziekooje whee 3nodding 4laugh Wogole uwielbiam male, puchate kotki biggrin I chyba w moim domu niedlugo znowu bedzie chasac mala gromadka smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 1:53 am
Mistle idem na spacerek z moim piesem smile narazie smile 3nodding papatki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 1:54 am
Eurina Vam Lethiel Eurina Vam Lethiel Eurina Vam Hej! Widze, ze macie mile zwierzaczki! ^^ witaj 4laugh *przytuuuuuuuul* cio sie stalo z twoimi ciuszkami ??!! O.o ^^ Zdjelam do mierzenia! wink Zaraz ide sie ubrac smile Fajny kotek smile aha xd dziekooje whee 3nodding 4laugh Wogole uwielbiam male, puchate kotki biggrin I chyba w moim domu niedlugo znowu bedzie chasac mala gromadka smile tez chce kotka crying ale mam juz psa i swinke morska.... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 1:55 am
Eurina Vam Wogole uwielbiam male, puchate kotki biggrin I chyba w moim domu niedlugo znowu bedzie chasac mala gromadka smile ja kocham kotki whee .. teraz stracilam moje.. i niedawno.. mooj piesek zdechl sad .. teraz pierwszy raz w zyciu nie mam zadnego zwieshatk w domciu sad .. jest straszliwie pusto.. i jakos tak.. dziwnie crying ale rozgladamy sie za ofertami ze schronisk.. i niedloogo bedą 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 1:55 am
Damroka tez chce kotka crying ale mam juz psa i swinke morska.... xd Ja do swinek nie mialam szczescia. Obie mi zdechly crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 1:56 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 1:57 am
Eurina Vam Damroka tez chce kotka crying ale mam juz psa i swinke morska.... xd Ja do swinek nie mialam szczescia. Obie mi zdechly crying moja pierwsza swinka byla u mnie tydzien i tez zdechala sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 1:57 am
Eurina Vam Damroka tez chce kotka crying ale mam juz psa i swinke morska.... xd Ja do swinek nie mialam szczescia. Obie mi zdechly crying ja w wieku 6 lat dalam moja swinke na slonce zeby sie troszke opalila .... sweatdrop bylo 30 stopni nie pzrezyla crying bylam zlalamana ze Fredzia nie biega sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 1:58 am
PointZer0 Kitty-ShadowCat Kitty-ShadowCat porzyczy ktoś 6 k ...... ja oddam napewno... ręcze głową crying crying crying wiedziałam że nie będzie chętnych crying crying crying crying Jak nie mam 6k to nie mogę ich porzyczyć. Haj potrzebowałem kasy na noweitemy to po prostu sprzedałem stare... ja kocham moje stare itemy crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 1:59 am
Jezu , co wy z nimi robicie xd
Jak mi znajomy podrzucił homika na tydzień na wakacje żebym przetrzymal to jak go zobaczył powiedział że w życiu taki wesoly nie byl. A na moim oknie po żaluzjach rozpięły sie rośliny xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 2:00 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 2:01 am
PointZer0 Jezu , co wy z nimi robicie xd Jak mi znajomy podrzucił homika na tydzień na wakacje żebym przetrzymal to jak go zobaczył powiedział że w życiu taki wesoly nie byl. A na moim oknie po żaluzjach rozpięły sie rośliny xd mojemu zolwiowi glowa odpadla, kiedys...... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|