|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 1:45 am
Damroka [ Kaku ] chociaz przyjemna jest poza, kiedy kot zjada ci reke blaugh Tak.....szkoda ze nie dodali jeszcze krwi ktora tryska z reki xd nie, nie przesadzajmy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 1:45 am
Thank You Letter from Mar 2005
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 1:46 am
Eurina Vam Hej! Widze, ze macie mile zwierzaczki! ^^ witaj 4laugh *przytuuuuuuuul* cio sie stalo z twoimi ciuszkami ??!! O.o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Eurina Vam Hej! Widze, ze macie mile zwierzaczki! ^^ A Ty coś taka roznegliżowana Eurina ? xd Masz cos przeciwko? smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
porzyczy ktoś 6 k ...... ja oddam napewno... ręcze głową crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 1:48 am
Eurina Vam PointZer0 Eurina Vam Hej! Widze, ze macie mile zwierzaczki! ^^ A Ty coś taka roznegliżowana Eurina ? xd Masz cos przeciwko? smile Ja broń boże xd Uważam nawet że inne panie powinny brać z ciebie przykład wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 1:48 am
[ Kaku ] Damroka [ Kaku ] Mistle [ Kaku ] czesc wszystkim. wy tez podziwiacie co jest w marcowych listach? stressed spodziewalem sie jakim mrokawych itemow, demonic bracelet albo chociaz pily lancuchowej..a trafia mi sie plushy kotek. grr.. domokun przynajmniej dobrze sie sprzedaja. hej smile za miesiec rozwalisz tego kiciusia pila lancuchowa , albo inna siekiera , mowie Ci smile hm..byloby milo 3nodding eek eek nawet tak nie pisz !!! eek eek eek przeciez wiesz, ze zartuje blaugh sam jestem wlascicielem 5 kotow, z czego jeden wlasnie lezy u mnie na monitorze 3nodding slodko 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 1:49 am
Lethiel Eurina Vam Hej! Widze, ze macie mile zwierzaczki! ^^ witaj 4laugh *przytuuuuuuuul* cio sie stalo z twoimi ciuszkami ??!! O.o ^^ Zdjelam do mierzenia! wink Zaraz ide sie ubrac smile Fajny kotek smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
whee 3nodding whee 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Eurina Vam PointZer0 Eurina Vam Hej! Widze, ze macie mile zwierzaczki! ^^ A Ty coś taka roznegliżowana Eurina ? xd Masz cos przeciwko? smile Ja broń boże xd Uważam nawet że inne panie powinny brać z ciebie przykład wink tez latam w bieliznie blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 1:50 am
Eurina Vam Lethiel Eurina Vam Hej! Widze, ze macie mile zwierzaczki! ^^ witaj 4laugh *przytuuuuuuuul* cio sie stalo z twoimi ciuszkami ??!! O.o ^^ Zdjelam do mierzenia! wink Zaraz ide sie ubrac smile Fajny kotek smile aha xd dziekooje whee 3nodding 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 1:51 am
Kitty-ShadowCat porzyczy ktoś 6 k ...... ja oddam napewno... ręcze głową crying crying crying wiedziałam że nie będzie chętnych crying crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|