|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 1:38 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 1:39 am
Mistle [ Kaku ] czesc wszystkim. wy tez podziwiacie co jest w marcowych listach? stressed spodziewalem sie jakim mrokawych itemow, demonic bracelet albo chociaz pily lancuchowej..a trafia mi sie plushy kotek. grr.. domokun przynajmniej dobrze sie sprzedaja. hej smile za miesiec rozwalisz tego kiciusia pila lancuchowa , albo inna siekiera , mowie Ci smile hm..byloby milo 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 1:40 am
[ Kaku ] Mistle [ Kaku ] czesc wszystkim. wy tez podziwiacie co jest w marcowych listach? stressed spodziewalem sie jakim mrokawych itemow, demonic bracelet albo chociaz pily lancuchowej..a trafia mi sie plushy kotek. grr.. domokun przynajmniej dobrze sie sprzedaja. hej smile za miesiec rozwalisz tego kiciusia pila lancuchowa , albo inna siekiera , mowie Ci smile hm..byloby milo 3nodding eek eek nawet tak nie pisz !!! eek eek eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 1:41 am
Damroka PointZer0 Hej Kaku xd Lethiel - oby , to bym zarobił trochę xd Czy tylko mi się Gaia chrzani ? sweatdrop mi tez gaia odmawia posluszenstwa scream Czesc Kaku 3nodding U mnie co chwila poprostu się wiesza i potem przez minutę nie czyta strony... No , mniejsza... Lethiel , teraz 7-10k ? ja tam widziałem koło 6k najczęściej...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 1:41 am
chociaz przyjemna jest poza, kiedy kot zjada ci reke blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 1:42 am
jakiego koloru albo jak sie nazywa ten list?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 1:43 am
Hej! Widze, ze macie mile zwierzaczki! ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Kaku ] chociaz przyjemna jest poza, kiedy kot zjada ci reke blaugh Tak.....szkoda ze nie dodali jeszcze krwi ktora tryska z reki xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Lethiel , teraz 7-10k ? ja tam widziałem koło 6k najczęściej... O.o ... lol... zanishajace cene dziady xd domokun xd nie cierpie takich xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Kaku ] chociaz przyjemna jest poza, kiedy kot zjada ci reke blaugh brutal smile masz szczescie ze to jest pluszak scream biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 1:44 am
Eurina Vam Hej! Widze, ze macie mile zwierzaczki! ^^ Czesc 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Eurina Vam Hej! Widze, ze macie mile zwierzaczki! ^^ A Ty coś taka roznegliżowana Eurina ? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Damroka [ Kaku ] Mistle [ Kaku ] czesc wszystkim. wy tez podziwiacie co jest w marcowych listach? stressed spodziewalem sie jakim mrokawych itemow, demonic bracelet albo chociaz pily lancuchowej..a trafia mi sie plushy kotek. grr.. domokun przynajmniej dobrze sie sprzedaja. hej smile za miesiec rozwalisz tego kiciusia pila lancuchowa , albo inna siekiera , mowie Ci smile hm..byloby milo 3nodding eek eek nawet tak nie pisz !!! eek eek eek przeciez wiesz, ze zartuje blaugh sam jestem wlascicielem 5 kotow, z czego jeden wlasnie lezy u mnie na monitorze 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|