|
|
|
|
Posted: Mon Aug 23, 2004 4:56 am
No ładnie ładnie... Lethiel zaczyna załatwiać ludzi hurtowo stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 23, 2004 4:57 am
dark wampirek No ładnie ładnie... Lethiel zaczyna załatwiać ludzi hurtowo stare hihihi whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 23, 2004 4:57 am
Lethiel Suney Lethiel Suney Suney jakos mi sie wampirku udalo xd ja nabrac wink scream kage to podstep............... whee 3nodding jaki tam podstep ? *podplywa do kage* twisted *przytapia* hieh whee stare a nie mowilem xp muahaha *podtapia suneya* 4laugh stressed *uderza glową o drabinkę i tym razem na powarznie traci przytomność*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 23, 2004 4:59 am
Suney stressed *uderza glową o drabinkę i tym razem na powarznie traci przytomność* *wampirek składa ręcę do modlitwy* Panie świeć nad jego duszą. Amen.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 23, 2004 4:59 am
Suney Lethiel Suney Lethiel Suney Suney jakos mi sie wampirku udalo xd ja nabrac wink scream kage to podstep............... whee 3nodding jaki tam podstep ? *podplywa do kage* twisted *przytapia* hieh whee stare a nie mowilem xp muahaha *podtapia suneya* 4laugh stressed *uderza glową o drabinkę i tym razem na powarznie traci przytomność* ech.... *pdplywa i wypycha go na bsheg*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 23, 2004 5:01 am
Lethiel ech.... *pdplywa i wypycha go na bsheg* Lepiej sprawdz czy oddycha!! Kage pewnie chętnie zrobi mu sztuczne oddychanie stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 23, 2004 5:02 am
takie male pytanko.. gdzie jest kage ? ..... eek .... ups....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 23, 2004 5:03 am
Lethiel takie male pytanko.. gdzie jest kage ? ..... eek .... ups.... skoro nie na brzegu to zostawiłas go na dnie stare Wyciągnij go zanim Rynn się tu pojawi stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 23, 2004 5:05 am
ykhh..ykhh....co sie stalo.gdzie ja jestem*lekko otwierajac oczy zamyka je natychmias z powodu rarzacego swiatla.......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 23, 2004 5:06 am
dark wampirek Lethiel takie male pytanko.. gdzie jest kage ? ..... eek .... ups.... skoro nie na brzegu to zostawiłas go na dnie stare Wyciągnij go zanim Rynn się tu pojawi stare lol.... cio ja narobilam ...... crying *noorkooje* *wyciaga kage i kladzie go obok suneya* uh..... sweatdrop *pochyla sie i nasluchuje czy oddychają*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 23, 2004 5:06 am
Suney ykhh..ykhh....co sie stalo.gdzie ja jestem*lekko otwierajac oczy zamyka je natychmias z powodu rarzacego swiatla....... Lethiel nie swieć mu w oczy latarką stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 23, 2004 5:11 am
czemu tak cicho?????????czemu tak jasno??????????jejku cio sie stalo??????????
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 23, 2004 5:12 am
*Nie oddycha i jest mocno siny*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 23, 2004 5:13 am
Suney czemu tak cicho?????????czemu tak jasno??????????jejku cio sie stalo?????????? Wiesz skoro już sam się obudziłeś to zrób jeszczse usta usta Kage i będzie po sprawie stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 23, 2004 5:13 am
widze ruszyło sie troche i nie ma juz tematów o lesbijkach i gejach vel pedałach. Witam ponownie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|