|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 1:24 am
oki.. mam z tym robotem.. tylko bez droogiej pozy.. bo sie nie wyświetla crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 1:25 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 1:26 am
Lethiel oki.. mam z tym robotem.. tylko bez droogiej pozy.. bo sie nie wyświetla crying crying crying  kotek jest lepszy smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 1:27 am
PointZer0 No to białe , kot żaba czy inna pszczoła... sweatdrop Cześć Lethiel , ja coś wątpię czy te koty i psy p w g281; z ceną , napewno mniej niż Angelic Staff i Pitchfolk :/ zobaczysz wink whee 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 1:27 am
czesc wszystkim.
wy tez podziwiacie co jest w marcowych listach? stressed
spodziewalem sie jakim mrokawych itemow, demonic bracelet albo chociaz pily lancuchowej..a trafia mi sie plushy kotek. grr..
domokun
przynajmniej dobrze sie sprzedaja.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 1:29 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 1:29 am
Mistle Lethiel oki.. mam z tym robotem.. tylko bez droogiej pozy.. bo sie nie wyświetla crying crying crying  kotek jest lepszy smile 3nodding 3nodding 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 1:30 am
Damroka Kitty-ShadowCat Lethiel ok 6 k .. jesheli sie pospieszysh 3nodding niedość ze jestem głoopia to biedna stare ile ci brakuje? Ehh.....na gai szybko sie zarabia kase biggrin ja niedawno mialam 100g a teraz mam 5 k biggrin 5 k mi brakooje crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 1:30 am
[ Kaku ] czesc wszystkim. wy tez podziwiacie co jest w marcowych listach? stressed spodziewalem sie jakim mrokawych itemow, demonic bracelet albo chociaz pily lancuchowej..a trafia mi sie plushy kotek. grr.. domokun przynajmniej dobrze sie sprzedaja. hehe.. xd moze w nastepnych listach bedzie cos straashniejszego blaugh narazie musish sie zadowolić ślodziootkim koteczkiem whee .. i tą dziwna mechaniczną żabą xp *przytuuuuul* witaj whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 1:31 am
Hej Kaku xd
Lethiel - oby , to bym zarobił trochę xd
Czy tylko mi się Gaia chrzani ? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 1:32 am
Jak na moje oko, kotki napewno nie zdrozeja. za kilka dni ceny powinny spasc tak do 4k 3nodding
hey Lethi, czesc Zero
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 1:33 am
PointZer0 Hej Kaku xd Lethiel - oby , to bym zarobił trochę xd Czy tylko mi się Gaia chrzani ? sweatdrop u mnie jak na razie jest grzeczna whee 3nodding jak na razie listy idą tak od ok 7-10 k 3nodding .. ale są i drozshe.. i cena ciągle rośnie wink 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 1:33 am
[ Kaku ] czesc wszystkim. wy tez podziwiacie co jest w marcowych listach? stressed spodziewalem sie jakim mrokawych itemow, demonic bracelet albo chociaz pily lancuchowej..a trafia mi sie plushy kotek. grr.. domokun przynajmniej dobrze sie sprzedaja. hej smile za miesiec rozwalisz tego kiciusia pila lancuchowa , albo inna siekiera , mowie Ci smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 1:36 am
nie wczytuje mi sie ten obrazek z tym czyms ceglatym, ten co Lethiel przesłałas
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 1:37 am
PointZer0 Hej Kaku xd Lethiel - oby , to bym zarobił trochę xd Czy tylko mi się Gaia chrzani ? sweatdrop mi tez gaia odmawia posluszenstwa scream Czesc Kaku 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|