|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 2:36 pm
Kitty-ShadowCat na pierwszej stronie- jak się zaloguję na gai... są 2 okienka z ubraniami.. w tym pierwszym jest taka ładna sukienka... kto wie gdzie ją dostać? i po ile? wink nie jestem pewna, ale chyba u edmunda... łap trade'a
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 2:37 pm
~~lena-undesaid~~ I jak wygladam w nowych okularkach? Kitty, od razu ci oddam 20g, bo akurat mam ..c00l Lata 70 ... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 2:40 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 2:40 pm
Kiart ~~lena-undesaid~~ I jak wygladam w nowych okularkach? Kitty, od razu ci oddam 20g, bo akurat mam ..c00l Lata 70 ... xd yeah... Hippisi rulez
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 2:42 pm
~~lena-undesaid~~ Kiart ~~lena-undesaid~~ I jak wygladam w nowych okularkach? Kitty, od razu ci oddam 20g, bo akurat mam ..c00l Lata 70 ... xd yeah... Hippisi rulez ta hipisi to zboczeńcy xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 2:43 pm
Kitty-ShadowCat ~~lena-undesaid~~ Kiart ~~lena-undesaid~~ I jak wygladam w nowych okularkach? Kitty, od razu ci oddam 20g, bo akurat mam ..c00l Lata 70 ... xd yeah... Hippisi rulez ta hipisi to zboczeńcy xp DLaczego tak uwarzasz ...?? ...Dla mnie sa sp0ko ... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 2:45 pm
Kiart Kitty-ShadowCat ~~lena-undesaid~~ Kiart ~~lena-undesaid~~ I jak wygladam w nowych okularkach? Kitty, od razu ci oddam 20g, bo akurat mam ..c00l Lata 70 ... xd yeah... Hippisi rulez ta hipisi to zboczeńcy xp DLaczego tak uwarzasz ...?? ...Dla mnie sa sp0ko ... xd a dla mnie nie xp a pfee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 2:45 pm
Kitty-ShadowCat ~~lena-undesaid~~ Kiart ~~lena-undesaid~~ I jak wygladam w nowych okularkach? Kitty, od razu ci oddam 20g, bo akurat mam ..c00l Lata 70 ... xd yeah... Hippisi rulez ta hipisi to zboczeńcy xp a ty przyszła alkoholiczka;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 2:47 pm
~~lena-undesaid~~ Kitty-ShadowCat ~~lena-undesaid~~ Kiart ~~lena-undesaid~~ I jak wygladam w nowych okularkach? Kitty, od razu ci oddam 20g, bo akurat mam ..c00l Lata 70 ... xd yeah... Hippisi rulez ta hipisi to zboczeńcy xp a ty przyszła alkoholiczka;] nie... poprostu chciałam się przez wodza upic... sweatdrop żeby mnie na sumieniu miał surprised
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 2:49 pm
*oglada Schin-Chana * ^^"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 2:51 pm
Kitty-ShadowCat nie... poprostu chciałam się przez wodza upic... sweatdrop żeby mnie na sumieniu miał surprised ..Alkohol nie rozwiazuje problemow ... jedynie sprawia nastepne ... cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 2:55 pm
okejka...zmywam sie juz lulać whee branoc wam szkraby koffane xd whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiart Kitty-ShadowCat nie... poprostu chciałam się przez wodza upic... sweatdrop żeby mnie na sumieniu miał surprised ..Alkohol nie rozwiazuje problemow ... jedynie sprawia nastepne ... cool no... trochę mi się jeszcze w głowie kręci ale jush jest git... powoli zapominam o Wodzu biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiart Kitty-ShadowCat nie... poprostu chciałam się przez wodza upic... sweatdrop żeby mnie na sumieniu miał surprised ..Alkohol nie rozwiazuje problemow ... jedynie sprawia nastepne ... cool nonono..ale ci sie powiedzialo. *zaglada emti przez ramie i wyjada jej popkorn*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|