|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 2:21 pm
Kto ma pozyczyc 130g?? Oddam jutro (albo najszybciej jak bede mogła)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 2:22 pm
widze, ze Kukus juz sie podzielil newsem biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 2:22 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 2:24 pm
Omega Sun widze, ze Kukus juz sie podzielil newsem biggrin tzn. sam zero zdarzyl podzielic sie nim nieswiadomie, upominajac kogos o cytaty duza, czerwonoa czcionka.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 2:24 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 2:25 pm
... i juz po zakupach razz To co, nikt nie pozyczy 130g??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 2:27 pm
[ Kaku ] Omega Sun widze, ze Kukus juz sie podzielil newsem biggrin tzn. sam zero zdarzyl podzielic sie nim nieswiadomie, upominajac kogos o cytaty duza, czerwonoa czcionka. no widzisz, on ma to we krwi, nawet bez stanowiska pelni moderatorskie obowiazki wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 2:27 pm
~~lena-undesaid~~ ... i juz po zakupach razz To co, nikt nie pozyczy 130g?? ja mogę
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 2:30 pm
Kitty-ShadowCat ~~lena-undesaid~~ ... i juz po zakupach razz To co, nikt nie pozyczy 130g?? ja mogę *patrzy na nia prosząco* to porzyczysz??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 2:30 pm
~~lena-undesaid~~ Kitty-ShadowCat ~~lena-undesaid~~ ... i juz po zakupach razz To co, nikt nie pozyczy 130g?? ja mogę *patrzy na nia prosząco* to porzyczysz?? przesłałam 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 2:31 pm
Kitty-ShadowCat ~~lena-undesaid~~ ... i juz po zakupach razz To co, nikt nie pozyczy 130g?? ja mogę dziękuje :3:3 Oddam może nawet jutro
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 2:31 pm
Omega Sun [ Kaku ] Omega Sun widze, ze Kukus juz sie podzielil newsem biggrin tzn. sam zero zdarzyl podzielic sie nim nieswiadomie, upominajac kogos o cytaty duza, czerwonoa czcionka. no widzisz, on ma to we krwi, nawet bez stanowiska pelni moderatorskie obowiazki wink ze stanowiskiem... mam go już na liście blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 2:33 pm
I jak wygladam w nowych okularkach? Kitty, od razu ci oddam 20g, bo akurat mam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 2:33 pm
na pierwszej stronie- jak się zaloguję na gai... są 2 okienka z ubraniami.. w tym pierwszym jest taka ładna sukienka... kto wie gdzie ją dostać? i po ile? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 2:35 pm
~~lena-undesaid~~ I jak wygladam w nowych okularkach? Kitty, od razu ci oddam 20g, bo akurat mam nie śpiesz się... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|