Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 9367 9368 9369 9370 9371 9372 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

M-Teen

PostPosted: Thu Mar 24, 2005 1:59 pm

[ Message temporarily off-line ]
PostPosted: Thu Mar 24, 2005 2:01 pm

Lethiel
argh... mialam oszczędzać crying crying crying .. cos mi sie widzi ze nic z tego xd
heh xd zdarza sie Letiś

Miss_Karina

~~lena-undesaid~~

PostPosted: Thu Mar 24, 2005 2:02 pm

M-Teen
Ja nie wiem z wami jest dzisiaj cos nie tak O.o
Kitty zachowuje sie jak nie powiem co stare
Lena trajkocze po jakiemuś dziwnemu... xp

no dajcie z pok󪠺| xp

to jest estoński- -'
PostPosted: Thu Mar 24, 2005 2:02 pm

M-Teen
Siatkowe itemy sa fajne 3nodding

siatkowe ciuchy sa .pod. ubranie.

nice.

[ Kaku ]

M-Teen

PostPosted: Thu Mar 24, 2005 2:03 pm

Miss_Karina
Lethiel
argh... mialam oszczędzać crying crying crying .. cos mi sie widzi ze nic z tego xd
heh xd zdarza sie Letiś

pierwszy zakoop dokonany xd !!!
*obraca sie w nowej bloozeczce*
nastepnym celem bedzie siateczkowy komplecik.. ale najpierw pieniashki uzbieram xd
edit: znaczy sie.. dozbieram blaugh .. bo nie chce ponishej 40 k spadać xp xd

Lethiel

Tipsy Lunatic

Miss_Karina

Letis wiesz co zauwazylam? xd ta bluzeczka i rajstopki sa w pajeczynke whee ja tez chce je kupic... ale mam jeno 2 k crying crying
PostPosted: Thu Mar 24, 2005 2:05 pm

Miss_Karina
Letis wiesz co zauwazylam? xd ta bluzeczka i rajstopki sa w pajeczynke whee ja tez chce je kupic... ale mam jeno 2 k crying crying

karis.. ja samymi postami i bumpaniem zarabiam dziennie przynajmniej 1 k wink ... pish wiecej.. pobumpaj.. i napewno uzbierash whee 3nodding whee

Lethiel

Tipsy Lunatic

Miss_Karina

PostPosted: Thu Mar 24, 2005 2:06 pm

Lethiel
Miss_Karina

karis.. ja samymi postami i bumpaniem zarabiam dziennie przynajmniej 1 k wink ... pish wiecej.. pobumpaj.. i napewno uzbierash whee 3nodding whee
oka nazbieram jutro rano zaczne xd whee
PostPosted: Thu Mar 24, 2005 2:06 pm

Lethiel
Miss_Karina

na 3 levelu za jeden polow zarabiam około 200 g jak dobrze idzie nawet troszku wiecej :]

M-Teen

Lethiel

Tipsy Lunatic

PostPosted: Thu Mar 24, 2005 2:07 pm

Miss_Karina
Lethiel
Miss_Karina

oka nazbieram jutro rano zaczne xd whee

4laugh
*podskakooje z pomponami w lapkach*
dzasz rade !! whee
PostPosted: Thu Mar 24, 2005 2:08 pm

M-Teen
Lethiel
Miss_Karina

na 3 levelu za jeden polow zarabiam około 200 g jak dobrze idzie nawet troszku wiecej :]

brawo 4laugh whee 3nodding

wlasnie Karinko.. rybki whee 3nodding

Lethiel

Tipsy Lunatic

Miss_Karina

PostPosted: Thu Mar 24, 2005 2:09 pm

Lethiel
M-Teen
Lethiel
Miss_Karina

brawo 4laugh whee 3nodding

wlasnie Karinko.. rybki whee 3nodding
O.o zapomnialam o rybkach koffanych xd whee
PostPosted: Thu Mar 24, 2005 2:10 pm

M-Teen

~~lena-undesaid~~

PostPosted: Thu Mar 24, 2005 2:12 pm

AS mowiac o rybkach... To ile ich trza miec, zeby dostac hełm?
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 9367 9368 9369 9370 9371 9372 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games