Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 9364 9365 9366 9367 9368 9369 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Kiart

PostPosted: Thu Mar 24, 2005 1:29 pm

~~lena-undesaid~~
Kiart

Haha ...<3 ... Bedzie latwiej jak sobie sciagniesz eMula ...

eMule ...^^
Kiart, jakbym emula sciagneła, to by mnie brat z domu wykopał na zbity pysk....... Ale wiesz, ja cie naprawde lubie...........

...Sorki ale na mnie nie licz ... Ja sciagam aktualnie 23gb ... nie wylaczalem juz kompa od 2,5 miecha ... xd ... i naprawde nie zamierzam sobie opciarzac laczam czym czego nie lbuei i czego nie bede sluchal ... a do tego wyslanie ci tego bylo by jeszcze gorsze ...bo ze tak pwiem mam slots 1/1

lepiej bedzie jak poprosisz ladnie brata ...;]]

Kitty-ShadowCat
[bierze butelke advokatu i kieliszek..]nie ma to jak się upic....drugi raz w życiu whee
upic sie advocatem?!?!?!

respect dla twojego żołądka! aye?!?

opcy

PointZer0

Miss_Karina
esh ja bardziej psychicznego mam nie wiem... moze jest to zwiazane z tym ze nie mam faceta?

eee.. w to wątpię , a jak naprawdę to byłabyś pierwsza dziewczyną z dołem z tego powodu jaka znam xd

No , a ja musze tak czy inaczej lecieć - dobranoc wszystkim xd
PostPosted: Thu Mar 24, 2005 1:30 pm

Kitty-ShadowCat
[bierze butelke advokatu i kieliszek..]nie ma to jak się upic....drugi raz w życiu whee

surprised
*szybko bierze od niej butelke i kiliszek podaje opcemu* on zrobi z tym lepszy uzytek niz ty stare

M-Teen

Kimagure-chan

PostPosted: Thu Mar 24, 2005 1:31 pm

opcy
Kitty-ShadowCat
upic sie advocatem?!?!?!

takim bardzo alkocholowym whee mniam...
PostPosted: Thu Mar 24, 2005 1:32 pm

Kiart
~~lena-undesaid~~
Kiart

Haha ...<3 ... Bedzie latwiej jak sobie sciagniesz eMula ...

eMule ...^^
Kiart, jakbym emula sciagneła, to by mnie brat z domu wykopał na zbity pysk....... Ale wiesz, ja cie naprawde lubie...........

...Sorki ale na mnie nie licz ... Ja sciagam aktualnie 23gb ... nie wylaczalem juz kompa od 2,5 miecha ... xd ... i naprawde nie zamierzam sobie opciarzac laczam czym czego nie lbuei i czego nie bede sluchal ... a do tego wyslanie ci tego bylo by jeszcze gorsze ...bo ze tak pwiem mam slots 1/1

lepiej bedzie jak poprosisz ladnie brata ...;]]

Ech... Szkoda, mimo to, dzieki za szukanie wink To kot ma tu jeszcze emulka, co?? *rozglada sie*

~~lena-undesaid~~

Miss_Karina

PostPosted: Thu Mar 24, 2005 1:33 pm

PointZer0
Miss_Karina
esh ja bardziej psychicznego mam nie wiem... moze jest to zwiazane z tym ze nie mam faceta?

eee.. w to wątpię , a jak naprawdę to byłabyś pierwsza dziewczyną z dołem z tego powodu jaka znam xd

No , a ja musze tak czy inaczej lecieć - dobranoc wszystkim xd
papa Zeruś... xd xd (a co do dola.... miewalam kiedys pare razy takich <3)
PostPosted: Thu Mar 24, 2005 1:33 pm

~~lena-undesaid~~

Ech... Szkoda, mimo to, dzieki za szukanie wink To kot ma tu jeszcze emulka, co?? *rozglada sie*

mam i ja......
a o co chodzi?

opcy

Miss_Karina

PostPosted: Thu Mar 24, 2005 1:34 pm

opcy
~~lena-undesaid~~

mam i ja......
a o co chodzi?
a jak myslisz opcy? xd xd
PostPosted: Thu Mar 24, 2005 1:34 pm

M-Teen
Kitty-ShadowCat

surprised
*szybko bierze od niej butelke i kiliszek podaje opcemu* on zrobi z tym lepszy uzytek niz ty stare
[zabiera opcemu] albo nie[oddaje i idzie po 2 butelki szampana i kieliszek] blaugh

Kimagure-chan

~~lena-undesaid~~

PostPosted: Thu Mar 24, 2005 1:36 pm

Miss_Karina
opcy
~~lena-undesaid~~

mam i ja......
a o co chodzi?

*usmiecha sie porozumiewawczo do kari* Cicho, bo wszystko zepsujesz!! Opcusiu... Wiesz... Tego, ja cie tak lubie... Jestem w koncu twoim aniołkiem... I cjhciałam ci kartke na swieta wysłać...! *parszy psimi oczkami błagajaco na Opcego*

Miss_Karina
opcy
~~lena-undesaid~~

mam i ja......
a o co chodzi?
spytac zawsze sie dziewczyna moze..

opcy

M-Teen

Kitty-ShadowCat
M-Teen
Kitty-ShadowCat

surprised
[zabiera opcemu] albo nie[oddaje i idzie po 2 butelki szampana i kieliszek] blaugh

gonk
co za uparte babsko! *proboje odebrac kitty nowe zdobycze powdujac tym samym...*

i kto to teraz popsrzta!? nasza podloga bedzie smierdziec szampanem! PRONTO BYLOBY LEPSZE! xp
PostPosted: Thu Mar 24, 2005 1:37 pm

Lena lepiej Popros Brata ...Bedzie szybciej ... razz

wink

Kiart

~~lena-undesaid~~

PostPosted: Thu Mar 24, 2005 1:39 pm

[ Message temporarily off-line ]
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 9364 9365 9366 9367 9368 9369 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games