|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 1:29 pm
~~lena-undesaid~~ Kiart Haha ...<3 ... Bedzie latwiej jak sobie sciagniesz eMula ... eMule ...^^Kiart, jakbym emula sciagneła, to by mnie brat z domu wykopał na zbity pysk....... Ale wiesz, ja cie naprawde lubie........... ...Sorki ale na mnie nie licz ... Ja sciagam aktualnie 23gb ... nie wylaczalem juz kompa od 2,5 miecha ... xd ... i naprawde nie zamierzam sobie opciarzac laczam czym czego nie lbuei i czego nie bede sluchal ... a do tego wyslanie ci tego bylo by jeszcze gorsze ...bo ze tak pwiem mam slots 1/1 lepiej bedzie jak poprosisz ladnie brata ...;]]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty-ShadowCat [bierze butelke advokatu i kieliszek..]nie ma to jak się upic.... drugi raz w życiu whee upic sie advocatem?!?!?! respect dla twojego żołądka! aye?!?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina esh ja bardziej psychicznego mam nie wiem... moze jest to zwiazane z tym ze nie mam faceta? eee.. w to wątpię , a jak naprawdę to byłabyś pierwsza dziewczyną z dołem z tego powodu jaka znam xd No , a ja musze tak czy inaczej lecieć - dobranoc wszystkim xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 1:30 pm
Kitty-ShadowCat [bierze butelke advokatu i kieliszek..]nie ma to jak się upic.... drugi raz w życiu whee surprised *szybko bierze od niej butelke i kiliszek podaje opcemu* on zrobi z tym lepszy uzytek niz ty stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 1:31 pm
opcy Kitty-ShadowCat [bierze butelke advokatu i kieliszek..]nie ma to jak się upic.... drugi raz w życiu whee upic sie advocatem?!?!?! takim bardzo alkocholowym whee mniam...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 1:32 pm
Kiart ~~lena-undesaid~~ Kiart Haha ...<3 ... Bedzie latwiej jak sobie sciagniesz eMula ... eMule ...^^Kiart, jakbym emula sciagneła, to by mnie brat z domu wykopał na zbity pysk....... Ale wiesz, ja cie naprawde lubie........... ...Sorki ale na mnie nie licz ... Ja sciagam aktualnie 23gb ... nie wylaczalem juz kompa od 2,5 miecha ... xd ... i naprawde nie zamierzam sobie opciarzac laczam czym czego nie lbuei i czego nie bede sluchal ... a do tego wyslanie ci tego bylo by jeszcze gorsze ...bo ze tak pwiem mam slots 1/1 lepiej bedzie jak poprosisz ladnie brata ...;]] Ech... Szkoda, mimo to, dzieki za szukanie wink To kot ma tu jeszcze emulka, co?? *rozglada sie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 1:33 pm
PointZer0 Miss_Karina esh ja bardziej psychicznego mam nie wiem... moze jest to zwiazane z tym ze nie mam faceta? eee.. w to wątpię , a jak naprawdę to byłabyś pierwsza dziewczyną z dołem z tego powodu jaka znam xd No , a ja musze tak czy inaczej lecieć - dobranoc wszystkim xd papa Zeruś... xd xd (a co do dola.... miewalam kiedys pare razy takich <3)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 1:33 pm
~~lena-undesaid~~ Ech... Szkoda, mimo to, dzieki za szukanie wink To kot ma tu jeszcze emulka, co?? *rozglada sie* mam i ja...... a o co chodzi?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 1:34 pm
opcy ~~lena-undesaid~~ Ech... Szkoda, mimo to, dzieki za szukanie wink To kot ma tu jeszcze emulka, co?? *rozglada sie* mam i ja...... a o co chodzi? a jak myslisz opcy? xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 1:34 pm
M-Teen Kitty-ShadowCat [bierze butelke advokatu i kieliszek..]nie ma to jak się upic.... drugi raz w życiu whee surprised *szybko bierze od niej butelke i kiliszek podaje opcemu* on zrobi z tym lepszy uzytek niz ty stare [zabiera opcemu] albo nie[oddaje i idzie po 2 butelki szampana i kieliszek] blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 1:36 pm
Miss_Karina opcy ~~lena-undesaid~~ Ech... Szkoda, mimo to, dzieki za szukanie wink To kot ma tu jeszcze emulka, co?? *rozglada sie* mam i ja...... a o co chodzi? a jak myslisz opcy? xd xd *usmiecha sie porozumiewawczo do kari* Cicho, bo wszystko zepsujesz!! Opcusiu... Wiesz... Tego, ja cie tak lubie... Jestem w koncu twoim aniołkiem... I cjhciałam ci kartke na swieta wysłać...! *parszy psimi oczkami błagajaco na Opcego*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina opcy ~~lena-undesaid~~ Ech... Szkoda, mimo to, dzieki za szukanie wink To kot ma tu jeszcze emulka, co?? *rozglada sie* mam i ja...... a o co chodzi? a jak myslisz opcy? xd xd spytac zawsze sie dziewczyna moze..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty-ShadowCat M-Teen Kitty-ShadowCat [bierze butelke advokatu i kieliszek..]nie ma to jak się upic.... drugi raz w życiu whee surprised *szybko bierze od niej butelke i kiliszek podaje opcemu* on zrobi z tym lepszy uzytek niz ty stare [zabiera opcemu] albo nie[oddaje i idzie po 2 butelki szampana i kieliszek] blaugh gonk co za uparte babsko! *proboje odebrac kitty nowe zdobycze powdujac tym samym...*
i kto to teraz popsrzta!? nasza podloga bedzie smierdziec szampanem! PRONTO BYLOBY LEPSZE! xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 1:37 pm