|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 12:37 pm
Malkavik Delein Wspominałam już, ze jestem ofiarą? No to proszę...kolejny dowód... A wiesz co to jest sampospełniająca się przepowiednia? Nie wiem, oświeć mnie... albo czekaj, domyślam się już...fakt jest faktem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 12:39 pm
Delein Wspominałam już, ze jestem ofiarą? No to proszę...kolejny dowód... Del , to nie oznacza ze jesteś ofiarą tylko kobietą rozchwytywaną wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 12:39 pm
Delein MissTao czesc wam whee mialam chwile czasu, to zrobilam takie cos -> Galeria Gildiowiczowlatwiej bedzie fotki znalezc ^^ podoba sie? to podsylac zdjecia smile No, brawo, tylo co ja tam robię? blaugh jak to co? sluzysz za ozdobe biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 12:40 pm
Siema MissTao, świetla galeria biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein Malkavik Delein Wspominałam już, ze jestem ofiarą? No to proszę...kolejny dowód... A wiesz co to jest sampospełniająca się przepowiednia? Nie wiem, oświeć mnie... albo czekaj, domyślam się już...fakt jest faktem. Wmawiasz sobie coś co jest nieprawdziwe, zaczynasz w to wierzyć i po jakimś czasie wszystko co się wydaży postrzegasz jako dowód na podtwirdzenie swojej fałszywej teorii i tak oto stajesz się ofiarą, ale samospełniającej się przepowiedni.. :*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
MissTao Delein MissTao czesc wam whee mialam chwile czasu, to zrobilam takie cos -> Galeria Gildiowiczowlatwiej bedzie fotki znalezc ^^ podoba sie? to podsylac zdjecia smile No, brawo, tylo co ja tam robię? blaugh jak to co? sluzysz za ozdobe biggrin Mam nadzieje ze wizerunek naszej MissTao rozświetli dodatkowo tą stronke ? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 12:42 pm
MissTao czesc wam whee mialam chwile czasu, to zrobilam takie cos -> Galeria Gildiowiczowlatwiej bedzie fotki znalezc ^^ podoba sie? to podsylac zdjecia smile eeeeee... Misiu... ale czemu Lethiel uciełaś tę najfajniejszą część blaugh oddaj bikini, kradzieju, cenzorze jeden ty domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 12:43 pm
ej gdzie jest opic ze spisem ludności bo ja chyba ślepa jestem sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 12:44 pm
M-Teen ej gdzie jest opic ze spisem ludności bo ja chyba ślepa jestem sweatdrop no chyba jednak slepa jestes......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 12:45 pm
opcy M-Teen ej gdzie jest opic ze spisem ludności bo ja chyba ślepa jestem sweatdrop no chyba jednak slepa jestes...... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 12:46 pm
PointZer0 MissTao Delein MissTao czesc wam whee mialam chwile czasu, to zrobilam takie cos -> Galeria Gildiowiczowlatwiej bedzie fotki znalezc ^^ podoba sie? to podsylac zdjecia smile No, brawo, tylo co ja tam robię? blaugh jak to co? sluzysz za ozdobe biggrin Mam nadzieje ze wizerunek naszej MissTao rozświetli dodatkowo tą stronke ? xd ehehe... jasne, moze w przyszlym stuleciu... blaugh @Kukus: no wiesz... nic jej nie ucinalam... przyjrzyj sie lepiej, szczegolnie temu wiekszemu zdjeciu - wszystko widac jak na dloni wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
arrow Kłutnia : Done exclaim arrow Zepsucie komuś humoru: Done exclaim arrow Zdenerwowanie moda: Done exclaim
Plan na dziś zrealizowany twisted
Można iść.
Żegnajcie wszyscy wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 12:47 pm
opcy M-Teen ej gdzie jest opic ze spisem ludności bo ja chyba ślepa jestem sweatdrop no chyba jednak slepa jestes...... to jak wy nie jestescie ślepi to dajcie link por favor
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 12:47 pm
Malkavik arrow Zepsucie komuś humoru: Done exclaim Tia...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|