|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 12:28 pm
Kitty-ShadowCat opcy Kittuś z łaski twojej nie dramatyzuj....... dobshe ..... przytul mnie crying crying *przytula....* Welcome opcy , your Gaia Gold: 3 ......jestem bogaty!!! biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 12:28 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 12:31 pm
opcy Kitty-ShadowCat opcy Kittuś z łaski twojej nie dramatyzuj....... dobshe ..... przytul mnie crying crying *przytula....* Welcome opcy , your Gaia Gold: 3 ......jestem bogaty!!! biggrin Welcome PointZer0 , your Gaia Gold: 938 sweatdrop Oby w listach było cos drogiego xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Czy ktoś z was słyszał jakąś piosenke z nowej płyty vn (blue tatoo) oprócz i know, cool vibes i blue \tatoo? Kitty, kapujemy, ale skancz ten temat.......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Kitty-ShadowCat opcy Kittuś z łaski twojej nie dramatyzuj....... dobshe ..... przytul mnie crying crying *przytula....* Welcome opcy , your Gaia Gold: 3 ......jestem bogaty!!! biggrin [podnosi głowe z ramienia opcego] i co... są te nowe ciushki?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 12:32 pm
Hej Kiart xd Nie słyszałem Lena sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 12:32 pm
Kitty-ShadowCat opcy Kitty-ShadowCat opcy Kittuś z łaski twojej nie dramatyzuj....... dobshe ..... przytul mnie crying crying *przytula....* Welcome opcy , your Gaia Gold: 3 ......jestem bogaty!!! biggrin [podnosi głowe z ramienia opcego] i co... są te nowe ciushki? tu masz spis (niestety bez obrazkow) http://www.gaiaonline.com/forum/viewtopic.php?t=6778791&start=0
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 12:33 pm
PointZer0 Delein Malkavik Delein *smędzi od ściany do ściany* Ściany ci popękają. Smile.. 3nodding Whatever... stare No już dobrze Del , spok�j jest i będzie *cmok w cz�lko* Wspominałam już, ze jestem ofiarą? No to proszę...kolejny dowód...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 opcy Kitty-ShadowCat opcy Kittuś z łaski twojej nie dramatyzuj....... dobshe ..... przytul mnie crying crying *przytula....* Welcome opcy , your Gaia Gold: 3 ......jestem bogaty!!! biggrin Welcome PointZer0 , your Gaia Gold: 938 sweatdrop Oby w listach było cos drogiego xd Welcome Rynn the Vampire , your Gaia Gold: 11537 sweatdrop no cóż, i tak mi na OMG nie wystarczy..ale czuję się jak burżuj sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
czesc wam whee mialam chwile czasu, to zrobilam takie cos -> Galeria Gildiowiczowlatwiej bedzie fotki znalezc ^^ podoba sie? to podsylac zdjecia smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 12:35 pm
Delein Wspominałam już, ze jestem ofiarą? No to proszę...kolejny dowód... A wiesz co to jest sampospełniająca się przepowiednia?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 12:35 pm
MissTao czesc wam whee mialam chwile czasu, to zrobilam takie cos -> Galeria Gildiowiczowlatwiej bedzie fotki znalezc ^^ podoba sie? to podsylac zdjecia smile No, brawo, tylo co ja tam robię? blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 12:36 pm
MissTao czesc wam whee mialam chwile czasu, to zrobilam takie cos -> Galeria Gildiowiczowlatwiej bedzie fotki znalezc ^^ podoba sie? to podsylac zdjecia smile wai, fajnie ^^ też Ci kiedyś swoje podeślę 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|