|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 12:07 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lavagetas_heqetai Jesli tak ci przeszkadzam.. Nie, nie przeszkadzasz mi bynajmniej. Jestem tu bo Delein mnie zaprosiła. Pax.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*chodzi po pokoju co chwile gryząc się w język*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 12:08 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 12:09 pm
[ Kaku ] ~~lena-undesaid~~ Kaku, nie czytałeś tego co napisałam? Napisałam, ze jej to juz m#322;am, i byćmoże jak jej to ktos inny w inny sposyjaśni, to może zrozumie..... szczerze? nie czytalem xp - -'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 12:10 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 12:10 pm
Malkavik Lavagetas_heqetai Jesli tak ci przeszkadzam.. Nie, nie przeszkadzasz mi bynajmniej. Jestem tu bo Delein mnie zaprosiła. Pax. ah taak...uu no to ja w takim razie niepotrzebnie sie unosze, głupi ja- zwracam godność przyjacielu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 12:11 pm
Lavagetas_heqetai Malkavik Lavagetas_heqetai Jesli tak ci przeszkadzam.. Nie, nie przeszkadzasz mi bynajmniej. Jestem tu bo Delein mnie zaprosiła. Pax. ah taak...uu no to ja w takim razie niepotrzebnie sie unosze, głupi ja- zwracam godność przyjacielu Dziękuję przyjacielu. Godności mej nie uraziłeś bo to trudno uczynić. Cieszę się że możemy zakończyć tą jałową dysputę.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 12:12 pm
Delein *chodzi po pokoju co chwile gryzÄ…c siÄ™ w jÄ™zyk* Lavagetas_heqetai , Malkavik : Łamanie pukntów regulaminu : I : 3 II : 1 +olewanie upomnień...
powtarzam wam obydwu po raz ostatni.
DOŚĆ.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 12:14 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 12:14 pm
Rynn the Vampire O, brat Malkav, witaj :> O, zn�w kł�tnie, witajcie ://// Hej Rynn...tia stare sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 12:15 pm
Delein Rynn the Vampire O, brat Malkav, witaj :> O, zn�w kł�tnie, witajcie ://// Hej Rynn...tia stare sweatdrop Nie drogie panie , już po klutni. Witam Rynn xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 12:16 pm
ukłon w pas i nauczka- arigato- ziuut!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 12:17 pm
Lavagetas_heqetai ukłon w pas i nauczka- arigato- ziuut! Na razie Lava xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 12:18 pm
Rynn the Vampire O, brat Malkav, witaj :> O, zn�w kł�tnie, witajcie ://// Witam szanownego krwiopijcę wink Malkavian kłutni nie kontynuuje, cóż to szaleństwo za wielkie nawet na moją głowę.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|