|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 11:56 am
PointZer0 Malkavik PointZer0 Jeżeli obaj chcecie to kontynuować to proszę w PM'ach bo potem pretensje będą... Ja nie widzę problemu. Wszyscy jesteśmy przyjacielscy i kulturalni smile Żarty pozostaną żartami. Ja wiem ze Wy obaj nie widzicie problemu , ale nie trzeba się specjalnie przygladać żeby zorientować sie ze widzi go Delein... To nie moja wina. Delein jest dorosła i dobrze rozumie sytuację, więc myślę że nie trzeba się za nią wypowiadać. smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
dymy dymy............ jak ktos szuka listy nowych itemow to jest >>TU<<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Sayokun na chwile zniknalem na koacje ale wrocilem 3nodding "slucha wiadomosci" dwaj politycy zostali wtraceni do wiezienia za przyjecie lapowki 200tys zl ale wyszli po wplaceniu kaucji 15 tys zl rolleyes lol Taa , to w Polsce normalka. chyba wiem dlaczego niektorzy japonczycy bardzo lubia polske sweatdrop polski rzad = genialna komedia sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 11:57 am
~~lena-undesaid~~ ~~lena-undesaid~~ Hey wszystkim. Kitty........ Ja ci to juz mowiłam, ale moze jak ktos ci to powie w inny spos�b, to zrozumiesz: ty myslisz, ze jak ktos cie kocha, to nie wiem jakbyłby zmeczony, wsciekły czy coś, ma byc da ciebie miły jak na pierwszej randce. A prawda jest taka, że czasem człowiek nie ma ochoty gadac z NIKIM nawet z ukochaną osobą... Poza tym Ty i WODZU macie zupełnie inne charaktery. Czasem on powie cos, zeby cie rozbawic, a ciebie to zaboli. I od razu myslisz, ze on z toba zerwał, bo ci takie rzeczy m�wi, a on to m�gł zrobic poprostu nieswiadomie...... Poza tym, kiedyś mi m�wiłaś, ze nie nazwałabys "brzydko" WODZA, bo go kochasz. Ja moge nazwac ukochaną osobe ciołem, popaprańcem, świrem albo czyms gorszym i i tak go kocham! Nie wiem, jak sobie wyobrażałaj jakikolwiek zwiazek z chłopakiem, ale każdy zwiazek wyglada inaczej, i nigdy nie bedzie w pełni taki, jakbyś chciała! Czy ktoś zauwarzył moja wyczerpującą wypowiedź?? ja tak... tylka ja zignorowalem....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 11:59 am
Malkavik Lavagetas_heqetai Malkavik Lavagetas_heqetai tez dałbym z checią, serio Nie krępuj się. Jestem twardy. tak jak kazdy na ekranie No właśnie. Jesteś na ekranie. Dalego tu do fizyczności. zajmij sie wiec swoja fizycznością po co ci unreal? jakieś braki?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 12:00 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 12:00 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 12:01 pm
Lava , Ty też uwazaj na posty proszę...
I skończcie to już. Przynajmniej na forum otwartym.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 12:01 pm
Lavagetas_heqetai zajmij sie wiec swoja fizycznością po co ci unreal? jakieś braki? Nie, nie.. nie zrozumiałeś mnie. To ty tu jesteś unreal. Nie będę się dalej wypowiadał na ten temat bo wszysto co trzeba było zostało już powiedziane. Więc 'stukaj sobie w klawiaturę' do ci tylko do głowy przyjdzie, ale pamiętaj że nie zmieni to tego że jesteś.. jak to określiłeś "na ekranie". Koniec.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 12:02 pm
PointZer0 Lava , Ty też uwazaj na posty proszę... I skończcie to już. Przynajmniej na forum otwartym. Point, powinni ci dac medal...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 12:03 pm
PointZer0 Lava , Ty też uwazaj na posty proszę... I skończcie to już. Przynajmniej na forum otwartym. jedynie postuje- nwet sie nie kloce, jeszcze smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 12:03 pm
Lavagetas_heqetai PointZer0 Lava , Ty też uwazaj na posty proszę... I skończcie to już. Przynajmniej na forum otwartym. jedynie postuje- nwet sie nie kloce, jeszcze smile Nawet nie próbuj
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 12:04 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 12:05 pm
Malkavik Lavagetas_heqetai zajmij sie wiec swoja fizycznością po co ci unreal? jakieś braki? Nie, nie.. nie zrozumiałeś mnie. To ty tu jesteś unreal. Nie będę się dalej wypowiadał na ten temat bo wszysto co trzeba było zostało już powiedziane. Więc 'stukaj sobie w klawiaturę' do ci tylko do głowy przyjdzie, ale pamiętaj że nie zmieni to tego że jesteś.. jak to określiłeś "na ekranie". Koniec. w takim razie zostaw ten ekran w spokoju i poszukaj w nim czegoś bardziej kręcącego. Jesli tak ci przeszkadzam i reflektujesz na uklady to co tu robisz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 12:05 pm
~~lena-undesaid~~ Kaku, nie czytałeś tego co napisałam? Napisałam, ze jej to juz m�wiłam, i byćmoże jak jej to ktos inny w inny spos�b wyjaśni, to może zrozumie..... pytanie czy ty przeczytalas co napisal Kaku...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|