|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 11:49 am
eek o co chodzi... jakie ciuszki... jakie? [wtula siem]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 11:49 am
Kiart Ja Mykam ... razz Wroce Pozniej ...:Xd Narka All... Na razie Kiart xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 11:50 am
Lavagetas_heqetai tez dałbym z checią, serio Nie krępuj się. Jestem twardy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 11:51 am
Malkavik Lavagetas_heqetai tez dałbym z checią, serio Nie krępuj się. Jestem twardy. Jeżeli obaj chcecie to kontynuować to proszę w PM'ach bo potem pretensje będą...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty-ShadowCat ale on mnie brzydko potraktował... ja sobie nie pozwolę crying crying [wtula się w opcusia] no to po ryju...... eek o co chodzi... jakie ciuszki... jakie? [wtula siem]no wlasnie przegladam sklepy zeby znalezc te nowe.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 11:52 am
na chwile zniknalem na koacje ale wrocilem 3nodding
"slucha wiadomosci" dwaj politycy zostali wtraceni do wiezienia za przyjecie lapowki 200tys zl ale wyszli po wplaceniu kaucji 15 tys zl rolleyes lol
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Malkavik Lavagetas_heqetai tez dałbym z checią, serio Nie krępuj się. Jestem twardy. tak jak kazdy na ekranie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 11:53 am
Sayokun na chwile zniknalem na koacje ale wrocilem 3nodding "slucha wiadomosci" dwaj politycy zostali wtraceni do wiezienia za przyjecie lapowki 200tys zl ale wyszli po wplaceniu kaucji 15 tys zl rolleyes lol Taa , to w Polsce normalka.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 11:53 am
PointZer0 Jeżeli obaj chcecie to kontynuować to proszę w PM'ach bo potem pretensje będą... Ja nie widzę problemu. Wszyscy jesteśmy przyjacielscy i kulturalni smile Żarty pozostaną żartami.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 11:54 am
Malkavik PointZer0 Jeżeli obaj chcecie to kontynuować to proszę w PM'ach bo potem pretensje będą... Ja nie widzę problemu. Wszyscy jesteśmy przyjacielscy i kulturalni smile Żarty pozostaną żartami. Ja wiem ze Wy obaj nie widzicie problemu , ale nie trzeba się specjalnie przygladać żeby zorientować sie ze widzi go Delein...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 11:54 am
Lavagetas_heqetai Malkavik Lavagetas_heqetai tez dałbym z checią, serio Nie krępuj się. Jestem twardy. tak jak kazdy na ekranie No właśnie. Jesteś na ekranie. Dalego tu do fizyczności.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 11:55 am
PointZer0 Malkavik PointZer0 Jeżeli obaj chcecie to kontynuować to proszę w PM'ach bo potem pretensje będą... Ja nie widzę problemu. Wszyscy jesteśmy przyjacielscy i kulturalni smile Żarty pozostaną żartami. Ja wiem ze Wy obaj nie widzicie problemu , ale nie trzeba się specjalnie przygladać żeby zorientować sie ze widzi go Delein... Dzięki Point...po prostu nie mam sił nic pisać...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|