|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 11:43 am
Malkavik Delein Lavagetas_heqetai Delein *podchodzi* A na gadu to już się nie odezwie... *cmok* Point- a żebyś wiedział blaugh pff Nu co pfff... *robi smutną minę* Ojej.. pfff'nął na ciebie. Nie martw się, są jeszcze inni smile stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 11:43 am
[ Kaku ] Kiart Kitty-ShadowCat opcy i po kolacji......... 3nodding opcuś- przytul mnie crying crying crying on mnie chyba zostawił.... a ja go kochałam crying crying ...kochalas ... to juz go nie kochasz ... question ... .. ciezka sprawa. o...Witaj KAku ... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 11:44 am
Malkavik Delein Lavagetas_heqetai Delein *podchodzi* A na gadu to już się nie odezwie... *cmok* Point- a żebyś wiedział blaugh pff Nu co pfff... *robi smutną minę* Ojej.. pfff'nął na ciebie. Nie martw się, są jeszcze inni smile stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 11:44 am
Kitty-ShadowCat opcy Kitty-ShadowCat opcy i po kolacji......... 3nodding opcuś- przytul mnie crying crying crying on mnie chyba zostawił.... a ja go kochałam crying crying *przzytula* a na jakiej podstawie tak twierdzisz? (chodzi o zostawienie) poszedł sobie.... zawsze się ładnie żegnał a teraz mnie źle potraktował... crying crying myślałam że mnie kocha crying nie dramatyzuj....... to ze sie ladnie nie pozegnal o niczym nie swiadczy.... tymbardziej ze on z kafejki pisze o ile sie nie myle....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 11:45 am
Malkavik Delein Lavagetas_heqetai Delein *podchodzi* A na gadu to już się nie odezwie... *cmok* Point- a żebyś wiedział blaugh pff Nu co pfff... *robi smutną minę* Ojej.. pfff'nął na ciebie. Nie martw się, są jeszcze inni smile hu hu jeszcze- dawaj
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty-ShadowCat opcy Kitty-ShadowCat opcy i po kolacji......... 3nodding opcuś- przytul mnie crying crying crying on mnie chyba zostawił.... a ja go kochałam crying crying *przzytula* a na jakiej podstawie tak twierdzisz? (chodzi o zostawienie) poszedł sobie.... zawsze się ładnie żegnał a teraz mnie źle potraktował... crying crying myślałam że mnie kocha crying .vein. .calm down. hm..chyba nie ma czym sie przejmowac, kazdy ma czasem gorsze dni. wyciaganie takich wnioskow, bez upewnienia sie na czym stoisz, jest conajmniej nie na miejscu. pogadaj z nim,
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein Malkavik Delein Lavagetas_heqetai Delein *podchodzi* A na gadu to już się nie odezwie... *cmok* Point- a żebyś wiedział blaugh pff Nu co pfff... *robi smutną minę* Ojej.. pfff'nął na ciebie. Nie martw się, są jeszcze inni smile stare Nuuu wink Ja na przykład. Jestem młody i dobrze ułożony.. same zalety biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 11:46 am
*zaglada*hmmm... ciezka sprawa widze ze lamenty wisza w powietrzu a to zle wplywa na trawienie wybaczcie wink whee *wychodzi na kolacje*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 11:46 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 11:47 am
opcy Kitty-ShadowCat opcy Kitty-ShadowCat opcy i po kolacji......... 3nodding opcuś- przytul mnie crying crying crying on mnie chyba zostawił.... a ja go kochałam crying crying *przzytula* a na jakiej podstawie tak twierdzisz? (chodzi o zostawienie) poszedł sobie.... zawsze się ładnie żegnał a teraz mnie źle potraktował... crying crying myślałam że mnie kocha crying nie dramatyzuj....... to ze sie ladnie nie pozegnal o niczym nie swiadczy.... tymbardziej ze on z kafejki pisze o ile sie nie myle.... ale on mnie brzydko potraktował... ja sobie nie pozwolę crying crying [wtula się w opcusia]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 11:47 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 11:48 am
tez dałbym z checią, serio
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 11:48 am
PointZer0 Malkavik , w ciagu 10 minut dwa razy już przekraczasz limit 5 cytat�w - proszę , uwazaj na to , gdyz regulamin regulaminem... Wybaczcie. Zapędziłem się. Postaram się uważać.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|