|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 11:34 am
Hey wszystkim,
blaugh
moze szuka ktos sealed env?
papa sei.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Hej Lava xd Del , nie daj się , pokaż chłopakowi żeś twarda do zgryzienia ! niech pokaże jak mu zależy cool Jaka tam twarda.. jak sie wie gdzie uderzyć to się robi jak kostka czekolady na słońcu.. a ja wiem biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
i po kolacji......... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 11:35 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 11:35 am
[ Kaku ] Hey wszystkim, blaugh moze szuka ktos sealed env? papa sei. hej! nie mogles sue wczoraj spytac zanim rozawlilem cala kase?!?!!?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 11:36 am
Witam przybyłych , smacznego Opcy , Kaku - mam już 2 sealed'y , Malkavik - domyślam sie wink xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 11:36 am
opcy i po kolacji......... 3nodding opcuś- przytul mnie crying crying crying on mnie chyba zostawił.... a ja go kochałam crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 11:38 am
opcy [ Kaku ] Hey wszystkim, blaugh moze szuka ktos sealed env? papa sei. hej! nie mogles sue wczoraj spytac zanim rozawlilem cala kase?!?!!? wiesz, czekalem na odpowiedni moment ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty-ShadowCat opcy i po kolacji......... 3nodding opcuś- przytul mnie crying crying crying on mnie chyba zostawił.... a ja go kochałam crying crying *przzytula* a na jakiej podstawie tak twierdzisz? (chodzi o zostawienie)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lavagetas_heqetai Delein *podchodzi* A na gadu to już się nie odezwie... *cmok* Point- a żebyś wiedział blaugh pff Nu co pfff... *robi smutną minę*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 11:39 am
Kitty-ShadowCat opcy i po kolacji......... 3nodding opcuś- przytul mnie crying crying crying on mnie chyba zostawił.... a ja go kochałam crying crying ...kochalas ... to juz go nie kochasz ... question ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 11:40 am
Kiart Kitty-ShadowCat opcy i po kolacji......... 3nodding opcuś- przytul mnie crying crying crying on mnie chyba zostawił.... a ja go kochałam crying crying ...kochalas ... to juz go nie kochasz ... question ... .. ciezka sprawa.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 11:41 am
Delein Lavagetas_heqetai Delein *podchodzi* A na gadu to już się nie odezwie... *cmok* Point- a żebyś wiedział blaugh pff Nu co pfff... *robi smutną minę* Ojej.. pfff'nął na ciebie. Nie martw się, są jeszcze inni smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 11:42 am
opcy Kitty-ShadowCat opcy i po kolacji......... 3nodding opcuś- przytul mnie crying crying crying on mnie chyba zostawił.... a ja go kochałam crying crying *przzytula* a na jakiej podstawie tak twierdzisz? (chodzi o zostawienie) poszedł sobie.... zawsze się ładnie żegnał a teraz mnie źle potraktował... crying crying myślałam że mnie kocha crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 11:43 am
Delein Lavagetas_heqetai Delein *podchodzi* A na gadu to już się nie odezwie... *cmok* Point- a żebyś wiedział blaugh pff Nu co pfff... *robi smutną minę* "no co" ? hmm no nic chyba
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|