|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 11:27 am
PointZer0 Ja mam pamieć jak kraby - 5 sekund xd Malkavik , uwaga na cytaty... no właśnie o to mi chodzi XD Malkav- znaczy że na orgię mam cię zapisac, okej...*zapisuje*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayo trzeba nowa sofe kupic sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein Malkavik No nie zgadzam się, a że jestem autorytetem w tej sprawie to mogę stwierdziź że jesteś jedynie dendrofilem i conajwyżej nimfetką smile No dzięki, wiedziałam, ze mogę na ciebie liczyć XD Jak zwykle kochanie. Przecież wiesz heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 11:28 am
Malkavik Delein Malkavik No nie zgadzam się, a że jestem autorytetem w tej sprawie to mogę stwierdziź że jesteś jedynie dendrofilem i conajwyżej nimfetką smile No dzięki, wiedziałam, ze mogę na ciebie liczyć XD Jak zwykle kochanie. Przecież wiesz heart Eeeek, zboczeniec! blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 11:29 am
Delein PointZer0 Ja mam pamieć jak kraby - 5 sekund xd Malkavik , uwaga na cytaty... no właśnie o to mi chodzi XD Malkav- znaczy że na orgię mam cię zapisac, okej...*zapisuje* Ale na taką indywidualną wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 11:30 am
Delein Malkavik Delein Malkavik No nie zgadzam się, a że jestem autorytetem w tej sprawie to mogę stwierdziź że jesteś jedynie dendrofilem i conajwyżej nimfetką smile No dzięki, wiedziałam, ze mogę na ciebie liczyć XD Jak zwykle kochanie. Przecież wiesz heart Eeeek, zboczeniec! blaugh Teraz to zboczeniec.. dwie godziny temu to inaczej śpiewałaś..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Malkavik Delein PointZer0 Ja mam pamieć jak kraby - 5 sekund xd Malkavik , uwaga na cytaty... no właśnie o to mi chodzi XD Malkav- znaczy że na orgię mam cię zapisac, okej...*zapisuje* Ale na taką indywidualną wink Not available, sorry blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 11:31 am
Hej Lava xd Del , nie daj się , pokaż chłopakowi żeś twarda do zgryzienia ! niech pokaże jak mu zależy cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 11:32 am
Delein Malkavik Delein PointZer0 Ja mam pamieć jak kraby - 5 sekund xd Malkavik , uwaga na cytaty... no właśnie o to mi chodzi XD Malkav- znaczy że na orgię mam cię zapisac, okej...*zapisuje* Ale na taką indywidualną wink Not available, sorry blaugh Mam się obrazić? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*podchodzi* A na gadu to już się nie odezwie... *cmok* Point- a żebyś wiedział blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 11:33 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 11:34 am
Sei chan Sayo trzeba nowa sofe kupic sweatdrop nio sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 11:34 am
Delein *podchodzi* A na gadu to już się nie odezwie... *cmok* Point- a żebyś wiedział blaugh pff
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|