|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 11:18 am
PointZer0 Del , ucinamy ten temat pocałunk�w życia , bo " pocałunek życia " jezeli tak to można nazwać na nie te usta się sklada , wiec nas zaraz posadzą o jakiś cyber tu na form otwarty czy co xd Dobra, koniec tematu XD Narazie Vykk!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 11:19 am
Delein Malkavik Delein PointZer0 OK xd a ja jeszcze cosik pamiętam z kursu 3nodding Co? usta-usta i rękoczyn heimliga czy jak go się tam pisze XD Tak, twoich kochanków też będę karał ołówkiem domokun Jakich znowu moich kochanków? XD Tych co ci usta usta robią biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 11:20 am
przybyłem......... *przybył*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 11:20 am
PointZer0 Delein Malkavik Delein PointZer0 OK xd a ja jeszcze cosik pamiętam z kursu 3nodding Co? usta-usta i rękoczyn heimliga czy jak go się tam pisze XD Tak, twoich kochanków też będę karał ołówkiem domokun Jakich znowu moich kochanków? XD Nooo... kolejnej rzeczy sie z każdym dniem dowiaduję o tobie Del :> Wiesz...ja też...im dłużej przebywam z wami...nimomanka...zoofilka...kurde balans, starczy! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 11:21 am
opcy przybyłem......... *przybył* Avsko blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 11:22 am
Malkavik Tych co ci usta usta robią biggrin e, taki to tylko jeden jest blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 11:22 am
Delein Wiesz...ja też...im dłużej przebywam z wami...nimomanka...zoofilka...kurde balans, starczy! xd Ale tą orgie to ty sama wymyśliłaś :] I dlaczego z miejsca byłem na nią zapisany ? sweatdrop xd Hej Opcy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 11:23 am
opcy przybyłem......... *przybył* Nyu=^_^=
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Delein Wiesz...ja też...im dłużej przebywam z wami...nimomanka...zoofilka...kurde balans, starczy! xd Ale tą orgie to ty sama wymyśliłaś :] I dlaczego z miejsca byłem na nią zapisany ? sweatdrop xd Hej Opcy No bo wczoraj przeciez powiedziałeś... Nie ma to jak brak pamięci krótkotrwałej blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein PointZer0 Delein Malkavik Delein PointZer0 OK xd a ja jeszcze cosik pamiętam z kursu 3nodding Co? usta-usta i rękoczyn heimliga czy jak go się tam pisze XD Tak, twoich kochanków też będę karał ołówkiem domokun Jakich znowu moich kochanków? XD Nooo... kolejnej rzeczy sie z każdym dniem dowiaduję o tobie Del :> Wiesz...ja też...im dłużej przebywam z wami...nimomanka...zoofilka...kurde balans, starczy! xd No nie zgadzam się, a że jestem autorytetem w tej sprawie to mogę stwierdziź że jesteś jedynie dendrofilem i conajwyżej nimfetką smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 11:24 am
Delein PointZer0 Delein Wiesz...ja też...im dłużej przebywam z wami...nimomanka...zoofilka...kurde balans, starczy! xd Ale tą orgie to ty sama wymyśliłaś :] I dlaczego z miejsca byłem na nią zapisany ? sweatdrop xd Hej Opcy No bo wczoraj przeciez powiedziałeś... Nie ma to jak brak pamięci krótkotrwałej blaugh Ja mam pamieć jak kraby - 5 sekund xd Malkavik , uwaga na cytaty...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 11:25 am
Delein PointZer0 Delein Wiesz...ja też...im dłużej przebywam z wami...nimomanka...zoofilka...kurde balans, starczy! xd Ale tą orgie to ty sama wymyśliłaś :] I dlaczego z miejsca byłem na nią zapisany ? sweatdrop xd Hej Opcy No bo wczoraj przeciez powiedziałeś... Nie ma to jak brak pamięci krótkotrwałej blaugh Hmm.. zaczynam sie o ciebie niepokoić młoda damo.. orgie powiadasz? Porozmawiamy o tym jutro... smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy przybyłem......... *przybył* WItaj
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Malkavik No nie zgadzam się, a że jestem autorytetem w tej sprawie to mogę stwierdziź że jesteś jedynie dendrofilem i conajwyżej nimfetką smile No dzięki, wiedziałam, ze mogę na ciebie liczyć XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|