|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 11:14 am
co myslicie o tym zeby na wielkanoc sie ubrac tak jak na boze narodzenie?? xd whee
jazda xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 11:14 am
Malkavik Delein Malkavik Hmm.. nie, to film o gangsterach. To raz.. A dwa to ty jakas taka sie frywolna zrobiłaś.. będę musiał wziąść ołówek i cię ukarać blaugh O, super...po 'man on fire' zaczęłam lubić gangsterskopodobne filmy ^^ Jaka znowóż frywolna XD Tak, tak.. nadrobimy twoje braki w filmach.. a co do frywolności to będę zmuszony podjąć bardziej drastyczne kroki smile *chowa się za Pointa* Ani się waż blaugh xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 11:15 am
Delein PointZer0 OK xd a ja jeszcze cosik pamiętam z kursu 3nodding Co? usta-usta i rękoczyn heimliga czy jak go się tam pisze XD Tak, twoich kochanków też będę karał ołówkiem domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 11:15 am
PointZer0 Delein PointZer0 OK xd a ja jeszcze cosik pamiętam z kursu 3nodding Co? usta-usta i rękoczyn heimliga czy jak go się tam pisze XD Ja tu o ratowaniu życia a ta zn�w swoje... usta usta , prych xd ej no usta usta to inaczej pocałunek zycia, więc wiesz blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 11:16 am
Baliaur co myslicie o tym zeby na wielkanoc sie ubrac tak jak na boze narodzenie?? xd whee jazda xd Ja tam jestem bezguściem xd Malkavik , schowaj tą zapalniczke i lakier w sprayu , Del , spokojnie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun Sei chan Sayokun 'enrai zmeinil obiekt zainetresowania i skacze na mazurki w rekach sei' *Ai robi to samo*Mrau whee O.o Help... meeep.... ninja 'kladzie tacke mazurkow na kanapie gwiżdże i ucieka od kanapy' *ai i enrai skacza na kanape* BUUM!!! *Patrzy na szczatki kanapy* eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan Kitty-ShadowCat jeszcze nie jestem pewna czy zostawił crying crying crying źle potraktował.... i posłoochał kogo nie trzeba crying crying To daj mu w leb i nastepnym razem ciebie poslucha( wiem jestem nie delikatna) tak daj mu w leb przez internet na pewno go to zaboli xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan Kitty-ShadowCat jeszcze nie jestem pewna czy zostawił crying crying crying źle potraktował.... i posłoochał kogo nie trzeba crying crying To daj mu w leb i nastepnym razem ciebie poslucha( wiem jestem nie delikatna) on mnie jush nie kocha (o ile kochał) crying crying ....nie będe miała problemu ze znalezieniem chłopaka.... tylko... jeszcze nikogo tak nie kochałam jak Wodza... a on mnie skrzywdził crying crying crying crying teraz będę się bała kogo kolwiek pokochać crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein Malkavik Delein Malkavik Hmm.. nie, to film o gangsterach. To raz.. A dwa to ty jakas taka sie frywolna zrobiłaś.. będę musiał wziąść ołówek i cię ukarać blaugh O, super...po 'man on fire' zaczęłam lubić gangsterskopodobne filmy ^^ Jaka znowóż frywolna XD Tak, tak.. nadrobimy twoje braki w filmach.. a co do frywolności to będę zmuszony podjąć bardziej drastyczne kroki smile *chowa się za Pointa* Ani się waż blaugh xd Ha! Wiem gdzie mieszkasz :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 11:17 am
Malkavik Delein PointZer0 OK xd a ja jeszcze cosik pamiętam z kursu 3nodding Co? usta-usta i rękoczyn heimliga czy jak go się tam pisze XD Tak, twoich kochanków też będę karał ołówkiem domokun Jakich znowu moich kochanków? XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 11:17 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 11:18 am
Vykk sorka ...ale spadam ludziska...jakos sie nie czuje na silach przebywac chwilowo tutaj ...Narka ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty-ShadowCat Sei chan Kitty-ShadowCat jeszcze nie jestem pewna czy zostawił crying crying crying źle potraktował.... i posłoochał kogo nie trzeba crying crying To daj mu w leb i nastepnym razem ciebie poslucha( wiem jestem nie delikatna) on mnie jush nie kocha (o ile kochał) crying crying ....nie będe miała problemu ze znalezieniem chłopaka.... tylko... jeszcze nikogo tak nie kochałam jak Wodza... a on mnie skrzywdził crying crying crying crying teraz będę się bała kogo kolwiek pokochać crying crying No.. to bardzo smutne. Ale wygląda na to że płaczem nic nie zmienisz.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty-ShadowCat Sei chan Kitty-ShadowCat jeszcze nie jestem pewna czy zostawił crying crying crying źle potraktował.... i posłoochał kogo nie trzeba crying crying To daj mu w leb i nastepnym razem ciebie poslucha( wiem jestem nie delikatna) on mnie jush nie kocha (o ile kochał) crying crying ....nie będe miała problemu ze znalezieniem chłopaka.... tylko... jeszcze nikogo tak nie kochałam jak Wodza... a on mnie skrzywdził crying crying crying crying teraz będę się bała kogo kolwiek pokochać crying crying Temu nie mam chlopaka tylko dwoch amantow(jeden ma dziewczyne)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein Malkavik Delein PointZer0 OK xd a ja jeszcze cosik pamiętam z kursu 3nodding Co? usta-usta i rękoczyn heimliga czy jak go się tam pisze XD Tak, twoich kochanków też będę karał ołówkiem domokun Jakich znowu moich kochanków? XD Nooo... kolejnej rzeczy sie z każdym dniem dowiaduję o tobie Del :>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|