|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 11:09 am
sorka ...ale spadam ludziska...jakos sie nie czuje na silach przebywac chwilowo tutaj
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 11:10 am
PointZer0 Kitty-ShadowCat dlaczego... ja byłam taka głoopia... mogłam to przewidzieć.... predzej czy pooźniej by skrzywdził i zostawił crying crying jak mogłam mu wierzyć crying crying Co się stało ? sweatdrop Wodzu crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Kitty-ShadowCat dlaczego... ja byłam taka głoopia... mogłam to przewidzieć.... predzej czy pooźniej by skrzywdził i zostawił crying crying jak mogłam mu wierzyć crying crying Co się stało ? sweatdrop Objawy wskazuja na to ze ja facet zostawil nyu 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Malkavik Hmm.. nie, to film o gangsterach. To raz.. A dwa to ty jakas taka sie frywolna zrobiłaś.. będę musiał wziąść ołówek i cię ukarać blaugh O, super...po 'man on fire' zaczęłam lubić gangsterskopodobne filmy ^^ Jaka znowóż frywolna XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein PointZer0 Delein PointZer0 masz cmoka na pocieszenie *cmok w cz�łko* xd Dziękuję 3nodding Cmok dla drugiej ofiarki *cmok* blaugh A w razie czego będę cie ratował , kurs pierwszej pomocy zaliczony xd Też zaliczyłam, ale nic nie pamiętam razz Jak będę sobie coś robić, to dam ci znać blaugh OK xd a ja jeszcze cosik pamiętam z kursu 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan Sayokun Sei chan *Skacze na Sayo*Nyu=^_^= *Ai gryzie ogon Saya*Purrr whee eek ona sie tego nigdy nie oduczy sweatdrop sweatdrop chyba zainstaluje przewody wysokiego napiecia w ogonie hej sei biggrin 'przytula ja i rzuca ai kilka mazurkow' 'zza saya wychodzi enrai i skacze na ai' *Lapie mazurki*Nie rzuca sie jedzeniem Nyu!!! *Ai ucieka i wskakuje na sofe*Nyaaa whee 'enrai zmeinil obiekt zainetresowania i skacze na mazurki w rekach sei'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty-ShadowCat dlaczego... ja byłam taka głoopia... mogłam to przewidzieć.... predzej czy pooźniej by skrzywdził i zostawił crying crying jak mogłam mu wierzyć crying crying No właśnie.. dlaczego? Na to pytanie chyba tylko ty możesz sobie odpowiedzieć.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 11:11 am
Kitty-ShadowCat PointZer0 Kitty-ShadowCat dlaczego... ja byłam taka głoopia... mogłam to przewidzieć.... predzej czy pooźniej by skrzywdził i zostawił crying crying jak mogłam mu wierzyć crying crying Co się stało ? sweatdrop Wodzu crying crying Zostawił ? Spokojnie dziewczyno , znajdziesz innego *poklepuje i całuje w czółko* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 11:12 am
Sei chan PointZer0 Kitty-ShadowCat dlaczego... ja byłam taka głoopia... mogłam to przewidzieć.... predzej czy pooźniej by skrzywdził i zostawił crying crying jak mogłam mu wierzyć crying crying Co się stało ? sweatdrop Objawy wskazuja na to ze ja facet zostawil nyu 3nodding jeszcze nie jestem pewna czy zostawił crying crying crying źle potraktował.... i posłoochał kogo nie trzeba crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun 'enrai zmeinil obiekt zainetresowania i skacze na mazurki w rekach sei' *Ai robi to samo*Mrau whee O.o Help... meeep....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 OK xd a ja jeszcze cosik pamiętam z kursu 3nodding Co? usta-usta i rękoczyn heimliga czy jak go się tam pisze XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 11:13 am
Delein Malkavik Hmm.. nie, to film o gangsterach. To raz.. A dwa to ty jakas taka sie frywolna zrobiłaś.. będę musiał wziąść ołówek i cię ukarać blaugh O, super...po 'man on fire' zaczęłam lubić gangsterskopodobne filmy ^^ Jaka znowóż frywolna XD Tak, tak.. nadrobimy twoje braki w filmach.. a co do frywolności to będę zmuszony podjąć bardziej drastyczne kroki smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 11:14 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan Sayokun 'enrai zmeinil obiekt zainetresowania i skacze na mazurki w rekach sei' *Ai robi to samo*Mrau whee O.o Help... meeep.... ninja 'kladzie tacke mazurkow na kanapie gwiżdże i ucieka od kanapy'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty-ShadowCat jeszcze nie jestem pewna czy zostawił crying crying crying źle potraktował.... i posłoochał kogo nie trzeba crying crying To daj mu w leb i nastepnym razem ciebie poslucha( wiem jestem nie delikatna)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|