|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 11:01 am
*Skacze na Sayo*Nyu=^_^= *Ai gryzie ogon Saya*Purrr whee eek ona sie tego nigdy nie oduczy sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 11:01 am
PointZer0 Hej Sayo xd A ja u kumpla tak sie na dupsko wyrrznąłem na schodach po pijaku że przez 2 dni siedzieć nie mogłem ( kosćogonowa ) sweatdrop probowalam kiedys zrobic kolo na lyzwach... i mi sie nogi rozjechaly..przez 2 dni chodzilam jak kaczka sweatdrop gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 11:02 am
PointZer0 Hej Sayo xd A ja u kumpla tak sie na dupsko wyrrznąłem na schodach po pijaku że przez 2 dni siedzieć nie mogłem ( kosćogonowa ) sweatdrop Tak tak, ja w sylwka po pijaku biegałam po tarasie w samej bluzce takiej bez ramiączek XD ale spodnie miałam...tyle dobrze, ze zimna nie czułam...ale ciepła też, bo jak się rano obudziłam to miałam taką piękną sznitę na ramieniu po przejechaniu zimnym ogniem xd blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 11:03 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 11:03 am
PointZer0 Delein Malkavik Ooo.. to zabrzmiło mrocznie.. Właśnie dostałem Godfellas z angielskimi napisami na DVD, obejżymy sobie w przyszłym tygodniu? Siur...a cio to jest...horror, komedia, hentajec? A ta zn�w do jednego tylko myślami idzie xd ] XD punkt dla ciebie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 11:04 am
Sei chan *Skacze na Sayo*Nyu=^_^= *Ai gryzie ogon Saya*Purrr whee eek ona sie tego nigdy nie oduczy sweatdrop sweatdrop chyba zainstaluje przewody wysokiego napiecia w ogonie hej sei biggrin 'przytula ja i rzuca ai kilka mazurkow' 'zza saya wychodzi enrai i skacze na ai'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 11:04 am
PointZer0 Delein Tak tak, ja w sylwka po pijaku biegałam po tarasie w samej bluzce takiej bez ramiączek XD ale spodnie miałam...tyle dobrze, ze zimna nie czułam...ale ciepła też, bo jak się rano obudziłam to miałam taką piękną sznitę na ramieniu po przejechaniu zimnym ogniem xd blaugh No dobra , poddaje się xd Sei , co ty zn�w z tymi potionami robisz ? xd Ha, jestem większą ofiarą xd blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 11:05 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 11:06 am
Sayokun Sei chan *Skacze na Sayo*Nyu=^_^= *Ai gryzie ogon Saya*Purrr whee eek ona sie tego nigdy nie oduczy sweatdrop sweatdrop chyba zainstaluje przewody wysokiego napiecia w ogonie hej sei biggrin 'przytula ja i rzuca ai kilka mazurkow' 'zza saya wychodzi enrai i skacze na ai' *Lapie mazurki*Nie rzuca sie jedzeniem Nyu!!! *Ai ucieka i wskakuje na sofe*Nyaaa whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 11:06 am
PointZer0 masz cmoka na pocieszenie *cmok w cz�łko* xd Dziękuję 3nodding Cmok dla drugiej ofiarki *cmok* blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 11:07 am
Delein PointZer0 masz cmoka na pocieszenie *cmok w cz�łko* xd Dziękuję 3nodding Cmok dla drugiej ofiarki *cmok* blaugh A w razie czego będę cie ratował , kurs pierwszej pomocy zaliczony xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 11:07 am
dlaczego... ja byłam taka głoopia... mogłam to przewidzieć.... predzej czy pooźniej by skrzywdził i zostawił crying crying jak mogłam mu wierzyć crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 11:08 am
Kitty-ShadowCat dlaczego... ja byłam taka głoopia... mogłam to przewidzieć.... predzej czy pooźniej by skrzywdził i zostawił crying crying jak mogłam mu wierzyć crying crying Co się stało ? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 11:09 am
Delein PointZer0 Delein Malkavik Ooo.. to zabrzmiło mrocznie.. Właśnie dostałem Godfellas z angielskimi napisami na DVD, obejżymy sobie w przyszłym tygodniu? Siur...a cio to jest...horror, komedia, hentajec? A ta zn�w do jednego tylko myślami idzie xd ] XD punkt dla ciebie Hmm.. nie, to film o gangsterach. To raz.. A dwa to ty jakas taka sie frywolna zrobiłaś.. będę musiał wziąść ołówek i cię ukarać blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 11:09 am
PointZer0 Delein PointZer0 masz cmoka na pocieszenie *cmok w cz�łko* xd Dziękuję 3nodding Cmok dla drugiej ofiarki *cmok* blaugh A w razie czego będę cie ratował , kurs pierwszej pomocy zaliczony xd Też zaliczyłam, ale nic nie pamiętam razz Jak będę sobie coś robić, to dam ci znać blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|