|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 10:52 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 10:54 am
PointZer0 Delein PointZer0 Witam Vykk xd Del , ja miałem o wiele gorsze wypadki , ale w życiu niczego nie złamałem xd Ha, ja też... A wczoraj słukłam szklankę i jak zbierałam szkło, to pocięłam sobie palec *hura* a ja wbiłem sobie n�ż w palec do kosci podczas... pakowania choinki xd eek A wsadziłeś kiedyś piętę w szprychy podczas jazdy na rowerze? sweatdrop Jak przedwczoraj sprzątałam półki, to podczas 3-minutowego mycia jednej uderzyłam się w głowę 5 razy...myślałam, że szlag mnie trafi...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 10:55 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 10:57 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan Kiart ...:przyglada sie ...: ... question ... ...Co to ... xp Evee-pokemon lis Nyu=^_^= ...Ahh ... nie lbie pokemonow ani digimonow ... ale z pokemonow to lubilem zbierac tylko Karty kolekcjonerskie ...Nadal je mam ...;];] xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 10:58 am
Wodzu jak możesz być dla mnie taki okrutny... ja ciebie nie rozumiem crying crying crying jesteś bez serca crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein Malkavik Delein Malkavik Zimno i ciemno w tym moim kącie. Witammmm domokun Avsko ^^ Ano spałam też, ale w większej części sprzątałam :] I jeszcze sprzątam... Acha.. jaaaasne.. i jak ty sobie biedactwo bez tego E poradzisz? No cóż, będę musiała walić na ślepo xd blaugh Ooo.. to zabrzmiło mrocznie.. Właśnie dostałem Godfellas z angielskimi napisami na DVD, obejżymy sobie w przyszłym tygodniu?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiart Sei chan Kiart ...:przyglada sie ...: ... question ... ...Co to ... xp Evee-pokemon lis Nyu=^_^= ...Ahh ... nie lbie pokemonow ani digimonow ... ale z pokemonow to lubilem zbierac tylko Karty kolekcjonerskie ...Nadal je mam ...;];] xd Karty fajne byly Nyu=^_^=
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 10:59 am
Hej Sayo xd
A ja u kumpla tak sie na dupsko wyrrznąłem na schodach po pijaku że przez 2 dni siedzieć nie mogłem ( kosćogonowa ) sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 11:00 am
Malkavik Ooo.. to zabrzmiło mrocznie.. Właśnie dostałem Godfellas z angielskimi napisami na DVD, obejżymy sobie w przyszłym tygodniu? Siur...a cio to jest...horror, komedia, hentajec?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|