|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 10:43 am
PointZer0 Delein PointZer0 Delein *puff* Avsko! Cif śmierdzi stare Cif ? jaki Cif ? sweatdrop Witam wszystkich xd Avuś biggrin Cif taki do czyszczenia...fuj...i się lepi == pamietam jak sobie jakimś żrącym środkiem czyszczącym plusnąłem na czarną koszulkę z napisem " ochrona "... po 15 sekundach miejsca zetknięcia były szaro-rude sweatdrop U..groźnie... A mi zaraz palce wyżre...stężenie cifu w moim pokoju jest większe niż tlenu chyba sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 10:43 am
Delein Kiart Delein *puff* Avsko! Cif śmierdzi stare wiec jak Cif smierdzi to mozna mowic na to SYF ... razz Buehehe dokładnie... Cały dzień w cifie..tfuj! Baliaur- sprzątanie jest do dupy... A nie kłamaj że sprzątałaś cały czas bo spałaś biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 10:44 am
Malkavik Zimno i ciemno w tym moim kącie. Witammmm domokun Avsko ^^ Ano spałam też, ale w większej części sprzątałam :] I jeszcze sprzątam...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 10:45 am
Malkavik Zimno i ciemno w tym moim kącie. Witammmm domokun Witaj ...^^ wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 10:45 am
Delein U..groźnie... A mi zaraz palce wyżre...stężenie cifu w moim pokoju jest większe niż tlenu chyba sweatdrop To koniecznie wywietrz del , bo te opary nie są zbyt zdrowe , ok ? A ja sam sobie kiedyśzasadą łapy oblałem , ale zanim zdenaturowało mi więcej niż pierwsze 2 naskórki polałem łapy octem xd I tylko mi sie przez 2 tygodnie skóra na łapach łuszczyła sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 10:46 am
Delein Malkavik Zimno i ciemno w tym moim kącie. Witammmm domokun Avsko ^^ Ano spałam też, ale w większej części sprzątałam :] I jeszcze sprzątam... Acha.. jaaaasne.. i jak ty sobie biedactwo bez tego E poradzisz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 10:46 am
_cleef_ Sei chan _cleef_ Sei chan Zaglada do szliczka i wyciaga po chwili swiecaca niebieska fiolke*Nyu=^_^= ... *Wylewa zawartosc fiolki na cleefa*Nyu=^_^= PUUF!!! *Cleef zmienia sie w evee* a t Labtec X czy co ? zobacz co zrobilas crying Nyo cio slodko wygladasz Nyu whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 10:48 am
PointZer0 Delein U..groźnie... A mi zaraz palce wyżre...stężenie cifu w moim pokoju jest większe niż tlenu chyba sweatdrop To koniecznie wywietrz del , bo te opary nie są zbyt zdrowe , ok ? A ja sam sobie kiedyśzasadą łapy oblałem , ale zanim zdenaturowało mi więcej niż pierwsze 2 naskórki polałem łapy octem xd I tylko mi sie przez 2 tygodnie skóra na łapach łuszczyła sweatdrop Nie no wywietrzyć, co ty..*zaciąga się* XD O bogowie...no tak...a myślałam, ze to ja jestem ofiarą losu blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 10:48 am
Malkavik Delein Malkavik Zimno i ciemno w tym moim kącie. Witammmm domokun Avsko ^^ Ano spałam też, ale w większej części sprzątałam :] I jeszcze sprzątam... Acha.. jaaaasne.. i jak ty sobie biedactwo bez tego E poradzisz? No cóż, będę musiała walić na ślepo xd blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 10:49 am
wybylem na chiwle ale jestem znowu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vykk wybylem na chiwle ale jestem znowu Avsko znowu :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan _cleef_ Sei chan _cleef_ Sei chan Zaglada do szliczka i wyciaga po chwili swiecaca niebieska fiolke*Nyu=^_^= ... *Wylewa zawartosc fiolki na cleefa*Nyu=^_^= PUUF!!! *Cleef zmienia sie w evee* a t Labtec X czy co ? zobacz co zrobilas crying Nyo cio slodko wygladasz Nyu whee ...:przyglada sie ...: ... question ... ...Co to ... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 10:50 am
Witam Vykk xd
Del , ja miałem o wiele gorsze wypadki , ale w życiu niczego nie złamałem xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 10:51 am
Kiart ...:przyglada sie ...: ... question ... ...Co to ... xp Evee-pokemon lis Nyu=^_^=
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 10:51 am
PointZer0 Witam Vykk xd Del , ja miałem o wiele gorsze wypadki , ale w życiu niczego nie złamałem xd Ha, ja też... A wczoraj słukłam szklankę i jak zbierałam szkło, to pocięłam sobie palec *hura*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|