|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 10:35 am
Baliaur Vykk Vykk hejka wszystkim wlasnie wrocilem z relaksu z miejscowki z kumplami xd xp whee stare *rzuca sie mu na szyje przytula* mi sie pisac czasami nie kce xp srki byłam pierwsza blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 10:35 am
Sei chan Znikam na troche kolacja!! papapthus "i need i feel a love you love to love the fear" jak ja lubie systema domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 10:37 am
Baliaur heyka Kiart... dlaczego?? znow ostatnio post na stonie gonk stare ... question WItaj Vykk... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 10:38 am
*puff* Avsko! Cif śmierdzi stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 10:38 am
Baliaur racqel czy to mi sie tylko tak wyswietla, czy masz naprawde ksywke na niebiesko Bal??? ja tez chce!!! xp jestem w twojej friendliscie tylko dlatego tu u mnie tyz mash ksywke na niebiesko kto ma Jolly hat do sprzedania?? ok. dzieki.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 10:39 am
Delein *puff* Avsko! Cif śmierdzi stare Cif ? jaki Cif ? sweatdrop Witam wszystkich xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan _cleef_ Sei chan Zaglada do szliczka i wyciaga po chwili swiecaca niebieska fiolke*Nyu=^_^= ... *Wylewa zawartosc fiolki na cleefa*Nyu=^_^= PUUF!!! *Cleef zmienia sie w evee* a t Labtec X czy co ? zobacz co zrobilas crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Delein *puff* Avsko! Cif śmierdzi stare Cif ? jaki Cif ? sweatdrop Witam wszystkich xd Avuś biggrin Cif taki do czyszczenia...fuj...i się lepi ==
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 10:40 am
Delein *puff* Avsko! Cif śmierdzi stare wiec jak Cif smierdzi to mozna mowic na to SYF ... razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 10:40 am
Delein *puff* Avsko! Cif śmierdzi stare biedactwo.. hey sorzatanie jest zarazliwe pfeee gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 10:41 am
Kiart Delein *puff* Avsko! Cif śmierdzi stare wiec jak Cif smierdzi to mozna mowic na to SYF ... razz Buehehe dokładnie... Cały dzień w cifie..tfuj! Baliaur- sprzątanie jest do dupy...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 10:41 am
Delein PointZer0 Delein *puff* Avsko! Cif śmierdzi stare Cif ? jaki Cif ? sweatdrop Witam wszystkich xd Avuś biggrin Cif taki do czyszczenia...fuj...i się lepi == pamietam jak sobie jakimś żrącym środkiem czyszczącym plusnąłem na czarną koszulkę z napisem " ochrona "... po 15 sekundach miejsca zetknięcia były szaro-rude sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 10:42 am
Zimno i ciemno w tym moim kącie. Witammmm domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 10:43 am
Delein swieta racja... xp gonk
ma ktos do sprzedania JOLLY HAT??
hey Makavik
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 10:43 am
Malkavik Zimno i ciemno w tym moim kącie. Witammmm domokun Hej Malavik.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|