|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 10:15 am
Zegnajcie, ide w cos zagrac, póznije bede, dasvidania (to po rusku, no bo w koncu jestem Ruskiem).
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur Ozzwald byl kiepsko schlodzony... to nastepnym razem takiego czegos lepiej nie pij stare aaaa dzisiaj moi strzy finlandie na swita kupili surprised a ja mushe jakos trochu zabunkorowac tylko jak?? ninja ja bym kupil swoja i postawil na biurku...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozual Zegnajcie, ide w cos zagrac, póznije bede, dasvidania (to po rusku, no bo w koncu jestem Ruskiem). papatki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 10:16 am
Ntsumi_Aya _cleef_ Ntsumi_Aya *nurkuje w poduchach* ninja masz karte nurka ? eek <.< nie blaugh *wyskakuje spod poduch i wykorzystując nieuwagę cleef'a paca go poduchą* xd -lezy na ziemi i sie nierusza-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 10:17 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 10:18 am
Ozzwald ja bym kupil swoja i postawil na biurku... ...to daj kase to se kupie ninja a po 2 ty jestes pelnoletni... i facet.... jestes dziewczyna wiec nie mozesh duzo pic XP ojciec o malo zawalu nie dostal jak sobie spokojnie czytalam ksiazke z piwem w reku stare papa Ozual
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 10:18 am
_cleef_ -lezy na ziemi i sie nierusza- *Dziuga go patykiem*Zyje nyu???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 10:19 am
witaj 4laugh *przytuuuuuuuul* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 10:20 am
Baliaur Ozzwald ja bym kupil swoja i postawil na biurku... ...to daj kase to se kupie ninja a po 2 ty jestes pelnoletni... i facet.... jestes dziewczyna wiec nie mozesh duzo pic XP ojciec o malo zawalu nie dostal jak sobie spokojnie czytalam ksiazke z piwem w reku stare papa Ozual moj dostał w dzien moich 18 urodzin... kase bych chetnie dal bo mam jej od groma...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 10:21 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 10:22 am
Sei chan _cleef_ -lezy na ziemi i sie nierusza- *Dziuga go patykiem*Zyje nyu??? ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 10:23 am
Ozzwald Baliaur Ozzwald ja bym kupil swoja i postawil na biurku... ...to daj kase to se kupie ninja a po 2 ty jestes pelnoletni... i facet.... jestes dziewczyna wiec nie mozesh duzo pic XP ojciec o malo zawalu nie dostal jak sobie spokojnie czytalam ksiazke z piwem w reku stare papa Ozual moj dostał w dzien moich 18 urodzin... kase bych chetnie dal bo mam jej od groma... taaa?? stare tyz kce ale mushem na ReAnimke zbierac gonk dlaczego konwenty sa takie drogie?? ale voodki przy starych picx tera napewno nie bede, nie kce miec totalnego szlabanu...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 10:23 am
stare test na znajomość mojego wodza.... 26/100 stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 10:24 am
_cleef_ Sei chan _cleef_ -lezy na ziemi i sie nierusza- *Dziuga go patykiem*Zyje nyu??? ... *Zaglada do szliczka i wyciaga po chwili swiecaca niebieska fiolke*Nyu=^_^=
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 10:25 am
czy to mi sie tylko tak wyswietla, czy masz naprawde ksywke na niebiesko Bal??? ja tez chce!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|