|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 10:09 am
_cleef_ Ntsumi_Aya *nurkuje w poduchach* ninja masz karte nurka ? eek <.< nie blaugh *wyskakuje spod poduch i wykorzystując nieuwagę cleef'a paca go poduchą* xd cze Ozz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
"Could not connect to the icecream database" stare ... zabić...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ntsumi_Aya Baliaur ....
a jak mam twojego blagaska w linkach nazwac???obojętne biggrin możę poprostu "ninja" ? ninja biggrin done xd 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur Ozzwald Baliaur Ozzwald witam... jeszcze raz dzisuah... ciut pijany ale musicie jakos przetrzymac. stare hey jak sie ciesze s tak goracego powitania kochanie.. stare a czego sie kochanie spodziewales??? stare ze jak pozadna zona mnie walkiem w glowe walniesz a potem do lozna zaciagniesz...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur Ntsumi_Aya Baliaur ....
a jak mam twojego blagaska w linkach nazwac???obojętne biggrin możę poprostu "ninja" ? ninja biggrin done xd 3nodding thX 4laugh a twojego tesh umieszcze biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 10:10 am
Baliaur Ozzwald Baliaur Ozzwald witam... jeszcze raz dzisuah... ciut pijany ale musicie jakos przetrzymac. stare hey jak sie ciesze s tak goracego powitania kochanie.. stare a czego sie kochanie spodziewales??? stare O.o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Baliaur Ozzwald Baliaur Ozzwald witam... jeszcze raz dzisuah... ciut pijany ale musicie jakos przetrzymac. stare hey jak sie ciesze s tak goracego powitania kochanie.. stare a czego sie kochanie spodziewales??? stare ze jak pozadna zona mnie walkiem w glowe walniesz a potem do lozna zaciagniesz... kochanie cos w oblokach bujash zbytnio... czy ten alkohol nie byl przeterminowany czy jak?? stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 10:11 am
Moze napiszemy scenariusz do filmu "Walkiem i Vodka"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 10:11 am
Baliaur Ozzwald Baliaur Ozzwald jak sie ciesze s tak goracego powitania kochanie.. stare a czego sie kochanie spodziewales??? stare ze jak pozadna zona mnie walkiem w glowe walniesz a potem do lozna zaciagniesz... kochanie cos w oblokach bujash zbytnio... czy ten alkohol nie byl przeterminowany czy jak?? stare byl kiepsko schlodzony...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 10:12 am
Ozual Moze napiszemy scenariusz do filmu "Walkiem i Vodka" xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 10:12 am
ok ludzie ja uciekam smile a i bliaur, możęsz ustawić na swoim blogu "dodaj mnie do ulubionych" ?? biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 10:13 am
Ozzwald byl kiepsko schlodzony... to nastepnym razem takiego czegos lepiej nie pij stare aaaa dzisiaj moi starzy finlandie na swieta kupili surprised a ja mushe jakos trochu zabunkrowac tylko jak?? ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 10:14 am
Ntsumi_Aya ok ludzie ja uciekam smile a i bliaur, możęsz ustawić na swoim blogu "dodaj mnie do ulubionych" ?? biggrin nie kce mi sie blaugh papathus
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 10:15 am
Ntsumi_Aya ok ludzie ja uciekam smile a i bliaur, możęsz ustawić na swoim blogu "dodaj mnie do ulubionych" ?? biggrin papatki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|