|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 9:55 am
Ozual Ntsumi dla mnie mozesz byc nawet starsza od Chruszczowa, i tak i tak niczym mi niezaimponujesz. A zreszta ja jetem od dawna tu. nie po nazwisku domokun beh rotfl nie będę się popisywać przed kimś takim xd (wybacz xd ) *podaje łapke*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozual Ntsumi dla mnie mozesz byc nawet starsza od Chruszczowa, i tak i tak niczym mi niezaimponujesz. A zreszta ja jetem od dawna tu. ja to bym sie tak nie chwaliła wiekiem blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty-ShadowCat [wchodzi cała zapłakana i siada w kącie] crying crying crying A tobie co znowu???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 9:56 am
Ntsumi_Aya _cleef_ Ntsumi_Aya _cleef_ Ntsumi_Aya *patrzy za siebie* cleef blaugh * pac poducha* crying !!! teraz ja kryje... 1...3...12...42...4...85...10 !! szukam ! aaaaaaaaaaa już hmmm gdzie by tu sie schować *znika* ninja znika by szukac ninja *pojawia sie za nim, pac poducha, znika* -odwracasa sie- nikogo tu niema -idzie dalej i popycha ntsumi w poduchy- he he he ! -ucieka-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 9:56 am
Hm wybaczcie wszyscy *podal wszystkim lapke*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 9:57 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 9:59 am
Zaraz sie powiesze, albo nie, cyjanek lepszy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 10:00 am
_cleef_ Ntsumi_Aya _cleef_ Ntsumi_Aya _cleef_ Ntsumi_Aya *patrzy za siebie* cleef blaugh * pac poducha* crying !!! teraz ja kryje... 1...3...12...42...4...85...10 !! szukam ! aaaaaaaaaaa już hmmm gdzie by tu sie schować *znika* ninja znika by szukac ninja *pojawia sie za nim, pac poducha, znika* -odwracasa sie- nikogo tu niema -idzie dalej i popycha ntsumi w poduchy- he he he ! -ucieka- *nurkuje w poduchach* ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozual Znowu mi sie to przydarza crying crying crying crying wszyscy o mnie zapominaja jak #$#%#@!!@$@. Jestem w tej gildi sklerotykd dawna. gonk *wskakooje mu na glowe* nie maroodź blaugh *przytuuuuuuuuuuuul* whee witaj wink 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 10:01 am
Christoff_Gangrell Kitty-ShadowCat [wchodzi cała zapłakana i siada w kącie] crying crying crying A tobie co znowu??? tak jakoś sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ntsumi_Aya Ozual Ntsumi dla mnie mozesz byc nawet starsza od Chruszczowa, i tak i tak niczym mi niezaimponujesz. A zreszta ja jetem od dawna tu. nie po nazwisku domokun beh rotfl nie będę się popisywać przed kimś takim xd (wybacz xd ) *podaje łapke* bosh.... sweatdrop > faaaaajnie pishesh 3nodding xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lathiel, pasuje ci ten kokosowy stanik 3nodding *przytul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 10:03 am
Baliaur Ntsumi_Aya Ozual Ntsumi dla mnie mozesz byc nawet starsza od Chruszczowa, i tak i tak niczym mi niezaimponujesz. A zreszta ja jetem od dawna tu. nie po nazwisku domokun beh rotfl nie będę się popisywać przed kimś takim xd (wybacz xd ) *podaje łapke* bosh.... sweatdrop > faaaaajnie pishesh 3nodding xd naprawde ? 0_o thx za kompement biggrin tylko nie chwal mnie bo wpadne w samozachwyt xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|