|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 9:41 am
Ntsumi_Aya _cleef_ Ntsumi_Aya *patrzy za siebie* cleef blaugh * pac poducha* crying !!! teraz ja kryje... 1...3...12...42...4...85...10 !! szukam ! aaaaaaaaaaa już hmmm gdzie by tu sie schować *znika* ninja znika by szukac ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 9:42 am
[wchodzi cała zapłakana i siada w kącie] crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 9:43 am
Kitty-ShadowCat wchodzi cała zapłakana i siada w kącie crying crying crying -pokazuje palcem- HA HA HA . xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 9:43 am
Kitty-ShadowCat [wchodzi cała zapłakana i siada w kącie] crying crying crying kochanie zrob sobie tescik od razu siem rozweselish *przytul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 9:44 am
_cleef_ Kitty-ShadowCat wchodzi cała zapłakana i siada w kącie crying crying crying -pokazuje palcem- HA HA HA . xd [pokazooje jązyk] głoopol crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 9:46 am
_cleef_ Kitty-ShadowCat wchodzi cała zapłakana i siada w kącie crying crying crying -pokazuje palcem- HA HA HA . xd xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 9:49 am
_cleef_ Ntsumi_Aya _cleef_ Ntsumi_Aya *patrzy za siebie* cleef blaugh * pac poducha* crying !!! teraz ja kryje... 1...3...12...42...4...85...10 !! szukam ! aaaaaaaaaaa już hmmm gdzie by tu sie schować *znika* ninja znika by szukac ninja *pojawia sie za nim, pac poducha, znika*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 9:49 am
Witam wszystkie laski. panie, panienki i reszte. (wybaczcie za ta drobna beszczelnosc)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 9:50 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 9:50 am
Ozual Witam wszystkie laski. panie, panienki i reszte. (wybaczcie za ta drobna beszczelnosc) heyka ninja sucuers....testu nie rozwiazuja... nie kcecie sie smiac to nie ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 9:52 am
Kitty-ShadowCat _cleef_ Kitty-ShadowCat wchodzi cała zapłakana i siada w kącie crying crying crying -pokazuje palcem- HA HA HA . xd [pokazooje jązyk] głoopol crying crying crying -lapie jezyk- ble ble ble ! beksa lala !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 9:52 am
Ntsumi dla mnie mozesz byc nawet starsza od Chruszczowa, i tak i tak niczym mi niezaimponujesz. A zreszta ja jetem od dawna tu.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 9:53 am
Ntsumi_Aya WAAAAA xd *wyrywa sie* * śmieje sie * xd xd *bah przewraca sie na stos poduszek* xd Pisarz ? ? eek żyjesz??? eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 9:53 am
Ozual Witam wszystkie laski. panie, panienki i reszte. (wybaczcie za ta drobna beszczelnosc) nie znam cię....[podaje łapkę] miło mi poznać... *cmok w policzek* whee 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|