|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 9:27 am
Lethiel Christoff_Gangrell *wyskakuje ze słocahwki telefonu* Allo Wszystkim *skacze na Chrisa* 4laugh whee 4laugh * przytuuuuuuuul* witaj whee whee Heeeeeeeey *kreeeeeeeeeeeeeciooooooooooołeeeeeeeek*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 9:28 am
Lavagetas_heqetai mamusiu!!! xd błagam! zrobie wszystko! xd xd xd xd wszystko ? whee *zastanawia się co...* a tam ... xd *laskocze dalej* nie bronisz sie ? blaugh xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 9:30 am
Christoff_Gangrell Lethiel Christoff_Gangrell *wyskakuje ze słocahwki telefonu* Allo Wszystkim *skacze na Chrisa* 4laugh whee 4laugh * przytuuuuuuuul* witaj whee whee Heeeeeeeey *kreeeeeeeeeeeeeciooooooooooołeeeeeeeek* mraaauu 4laugh whee *łapie sie jego szyji zeby nie spaść*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 9:30 am
Ntsumi_Aya Lavagetas_heqetai mamusiu!!! xd błagam! zrobie wszystko! xd xd xd xd wszystko ? whee *zastanawia się co...* a tam ... xd *laskocze dalej* nie bronisz sie ? blaugh xd hmm czemu ja sie ie bronie? xd xd blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 9:32 am
_cleef_ Ntsumi_Aya _cleef_ Ntsumi_Aya aa tam jestes ninja *pac* *pac**pac**pac**pac**pac**pac**pac**pac**pac* blaugh oszukujesz....licz jeszcze raz do 10. !! -patrzy gdzie sie schowac- ninja ok...ok.. *liczy.. 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1, otwiera oczka* 0_o *szuka cleef'a za kanapą* -tup tup tup...- nigdy mnie nieznajdzie ! *patrzy za siebie* cleef blaugh * pac poducha*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 9:33 am
Lavagetas_heqetai Ntsumi_Aya Lavagetas_heqetai mamusiu!!! xd błagam! zrobie wszystko! xd xd xd xd wszystko ? whee *zastanawia się co...* a tam ... xd *laskocze dalej* nie bronisz sie ? blaugh xd hmm czemu ja sie ie bronie? xd xd blaugh waaaaaa xd *smieje sie* WAAAAA xd xd *laskocze dalej*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 9:35 am
Ntsumi_Aya *patrzy za siebie* cleef blaugh * pac poducha* crying !!! teraz ja kryje... 1...3...12...42...4...85...10 !! szukam !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 9:36 am
Ntsumi_Aya Lavagetas_heqetai Ntsumi_Aya Lavagetas_heqetai mamusiu!!! xd błagam! zrobie wszystko! xd xd xd xd wszystko ? whee *zastanawia się co...* a tam ... xd *laskocze dalej* nie bronisz sie ? blaugh xd hmm czemu ja sie ie bronie? xd xd blaugh waaaaaa xd *smieje sie* WAAAAA xd xd *laskocze dalej* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 9:37 am
_cleef_ Ntsumi_Aya *patrzy za siebie* cleef blaugh * pac poducha* crying !!! teraz ja kryje... 1...3...12...42...4...85...10 !! szukam ! aaaaaaaaaaa już hmmm gdzie by tu sie schować *znika*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 9:37 am
Lethiel Christoff_Gangrell Lethiel Christoff_Gangrell *wyskakuje ze słocahwki telefonu* Allo Wszystkim *skacze na Chrisa* 4laugh whee 4laugh * przytuuuuuuuul* witaj whee whee Heeeeeeeey *kreeeeeeeeeeeeeciooooooooooołeeeeeeeek* mraaauu 4laugh whee *łapie sie jego szyji zeby nie spaść* Hihihihi whee *kreeeeeeeciooooooooooołeeeeeeeek*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 9:39 am
ninja hey ziomy mam cos dla was ninja OGOREK KISZONY ninja za przepukline smiechowa ne odpowiadam za szkody umyslopwe takze... uwaga to NIE JEST CENZUROWANE
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 9:39 am
WAAAAA xd *wyrywa sie* * śmieje sie * xd xd *bah przewraca sie na stos poduszek* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 9:40 am
Christoff_Gangrell Hihihihi whee *kreeeeeeeciooooooooooołeeeeeeeek* *puszcza sie* 4laugh *lądooje na stercie poduszek* whee whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 9:41 am
Baliaur ninja hey ziomy mam cos dla was ninja OGOREK KISZONY ninja za przepukline smiechowa ne odpowiadam za szkody umyslopwe takze... uwaga to NIE JEST CENZUROWANE witaj 4laugh *przytuuuuuuuul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 9:41 am
Baliaur ninja hey ziomy mam cos dla was ninja OGOREK KISZONY ninja za przepukline smiechowa ne odpowiadam za szkody umyslopwe takze... uwaga to NIE JEST CENZUROWANE xd buahahahahaahaha......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|