|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 9:07 am
You have been invited by _cleef_ to join 'Gaia Artists United' <== takiej blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 9:08 am
Ntsumi_Aya _cleef_ Ntsumi_Aya niemartw sie blaugh *pac poducha* wooojna blaugh -bieze poduche w ksztalcie domo i sie howa- ninja *szuka cleef'a* -looka z zakanapy- ninja -skrada sie do lazienki-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 9:08 am
Lavagetas_heqetai Ntsumi_Aya eek *pomaga mu wstać blaugh * tylko sie zaraz mi tu nie zabij blaugh to mnie nie wal (cokolwiek to znaczy XD) senks blaugh
Lethi-- jakiej Oowybacz xd *pac lekko poducha* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 9:09 am
Lethiel wroocilam 4laugh Cleef.. ja nie wiem czy sie nadaje do takiej gildi redface crying ten guild jest dla tych kruzy lubio, nie tylko robio art
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel You have been invited by _cleef_ to join 'Gaia Artists United' <== takiej blaugh aha sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
_cleef_ Ntsumi_Aya _cleef_ Ntsumi_Aya niemartw sie blaugh *pac poducha* wooojna blaugh -bieze poduche w ksztalcie domo i sie howa- ninja *szuka cleef'a* -looka z zakanapy- ninja -skrada sie do lazienki- aa tam jestes ninja *pac* *pac**pac**pac**pac**pac**pac**pac**pac**pac* blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 9:11 am
*wyskakuje ze słocahwki telefonu* Allo Wszystkim
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 9:12 am
Ntsumi_Aya Lavagetas_heqetai Ntsumi_Aya eek *pomaga mu wstać blaugh * tylko sie zaraz mi tu nie zabij blaugh to mnie nie wal (cokolwiek to znaczy XD) senks blaugh
Lethi-- jakiej Oowybacz xd *pac lekko poducha* xd xd blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 9:12 am
_cleef_ Lethiel wroocilam 4laugh Cleef.. ja nie wiem czy sie nadaje do takiej gildi redface crying ten guild jest dla tych kruzy lubio, nie tylko robio art hm.. w takim razie zastanowiu siem 3nodding blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 9:13 am
Ok szkraby, ja lece do kosciólka>> Bede ok 20
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 9:14 am
Christoff_Gangrell *wyskakuje ze słocahwki telefonu* Allo Wszystkim *skacze na Chrisa* 4laugh whee 4laugh *przytuuuuuuuul* witaj whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 9:14 am
Lavagetas_heqetai Ntsumi_Aya wybacz xd *pac lekko poducha* xd xd blaugh *przewraca sie na stosik poduszek * xd *bierze kolejna* *pac Pisia blaugh *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 9:15 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 9:15 am
~~lena-undesaid~~ Ok szkraby, ja lece do kosciólka>> Bede ok 20 papatki lenooś
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 9:16 am
Ntsumi_Aya Lavagetas_heqetai Ntsumi_Aya wybacz xd *pac lekko poducha* xd xd blaugh *przewraca sie na stosik poduszek * xd *bierze kolejna* *pac Pisia blaugh * xd
Lethi ladna sygnaturka wink whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|