|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 8:50 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 8:52 am
niemartw sie blaugh *pac poducha* wooojna blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 8:54 am
Ntsumi_Aya Lavagetas_heqetai Ntsumi_Aya ejjj!!! gonk nie umierać mi tU!! *robi sztuczne oddychanie* gonk ał... T.Tnic Ci nie jest ? *martwi sie* *lekko tyla żelazko, kt�re odpada* nie wspominajac o ranie w czaszce wszystko gra hmm O.o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 8:55 am
Ntsumi_Aya niemartw sie blaugh *pac poducha* wooojna blaugh -bieze poduche w ksztalcie domo i sie howa-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 8:57 am
Lavagetas_heqetai nie wspominajac o ranie w czaszce wszystko gra hmm O.o*bandarzuje mu rane * xd a szminke możesz zachować xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 8:59 am
Ntsumi_Aya Lavagetas_heqetai nie wspominajac o ranie w czaszce wszystko gra hmm O.o*bandarzuje mu rane * xd a szminke możesz zachować xd dzieki xd xd nie musisz bandazowac nic z tamtad nie wyleci XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 9:00 am
_cleef_ Ntsumi_Aya niemartw sie blaugh *pac poducha* wooojna blaugh -bieze poduche w ksztalcie domo i sie howa- ninja *szuka cleef'a*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 9:01 am
Lavagetas_heqetai Ntsumi_Aya Lavagetas_heqetai nie wspominajac o ranie w czaszce wszystko gra hmm O.o*bandarzuje mu rane * xd a szminke możesz zachować xd dzieki xd xd nie musisz bandazowac nic z tamtad nie wyleci XDas you wish xd *pac poducha* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 9:02 am
Ntsumi_Aya Lavagetas_heqetai Ntsumi_Aya Lavagetas_heqetai nie wspominajac o ranie w czaszce wszystko gra hmm O.o*bandarzuje mu rane * xd a szminke możesz zachować xd dzieki xd xd nie musisz bandazowac nic z tamtad nie wyleci XDas you wish xd *pac poducha* xd dzieki blaugh au...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 9:03 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 9:04 am
eek *pomaga mu wstać blaugh * tylko sie zaraz mi tu nie zabij blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
wroocilam 4laugh
Cleef.. ja nie wiem czy sie nadaje do takiej gildi redface crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 9:06 am
Ntsumi_Aya eek *pomaga mu wstać blaugh * tylko sie zaraz mi tu nie zabij blaugh to mnie nie wal (cokolwiek to znaczy XD) senks blaugh
Lethi-- jakiej Oo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 9:07 am
Lethiel wroocilam 4laugh Cleef.. ja nie wiem czy sie nadaje do takiej gildi redface crying witaj biggrin przypomniałs mi blaugh cleef - nie mam skanera, a na kompie mi makabryczne obrazki wychodzą blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|