|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 8:38 am
Ntsumi_Aya Lavagetas_heqetai zemdlał i wpadł do wanny> X_x eek Pisarz!! Pisarz!! *wyciąga go z wanny i kładzie na kanapie**sprawda czy oddycha* Lena masz dobre oko O.o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 8:39 am
_cleef_ Ntsumi_Aya _cleef_ Ntsumi_Aya waaaaa eek nieeeee!!!!! gonk tylko nie spadnij na mnie eek -podaje reke- uciekaj !! gonk *chwyta jego ręke, wstaje, ucieka, upada na cleef'a* eek -nadlatuje domokun I podnosi mnie- ...ni...nic Ci nie jest ? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 8:40 am
Ntsumi_Aya _cleef_ Ntsumi_Aya _cleef_ Ntsumi_Aya waaaaa eek nieeeee!!!!! gonk tylko nie spadnij na mnie eek -podaje reke- uciekaj !! gonk *chwyta jego ręke, wstaje, ucieka, upada na cleef'a* eek -nadlatuje domokun I podnosi mnie- ...ni...nic Ci nie jest ? xd chyba nnic sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 8:41 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 8:41 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 8:42 am
Miss_Karina Ntsumi_Aya Lavagetas_heqetai zemdlał i wpadł do wanny> X_x eek Pisarz!! Pisarz!! *wyciąga go z wanny i kładzie na kanapie**sprawda czy oddycha* Lena masz dobre oko O.o hmmm... nadal sie nie budzi? ejjj... obudz sie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 8:42 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 8:43 am
ejjj!!! gonk nie umierać mi tU!! *robi sztuczne oddychanie* gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 8:45 am
Ntsumi_Aya ejjj!!! gonk nie umierać mi tU!! *robi sztuczne oddychanie* gonk nie umieraj nie umieraj, nie umieraaaj... dzdzownico ma;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 8:46 am
zalezy dla kogo, dla niekturych to niedobrze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 8:48 am
Ntsumi_Aya ejjj!!! gonk nie umierać mi tU!! *robi sztuczne oddychanie* gonk ał... T.T
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
oj...NIEEEE!!!!! Znikaaaaaaaaaam.....!!!!!!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
_cleef_ zalezy dla kogo, dla niekturych to niedobrze a co sie stało eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 8:49 am
Ntsumi_Aya _cleef_ zalezy dla kogo, dla niekturych to niedobrze a co sie stało eek sweatdrop niewazne
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 8:50 am
Miss_Karina oj...NIEEEE!!!!! Znikaaaaaaaaaam.....!!!!!!!!!!! NIEEEE!!!!!!!!! KARI, NIE ZNIKAJ!!!!!!!!!!!! *przywiazuje sie do kaloryfera i łapie Kari* TRZYMAM CIE@!@!@!@!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|