|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 8:28 am
Ntsumi_Aya _cleef_ gonk NIEEEE !! !! !!"!!!! domokun *łaskocze* twisted *łaskocze* twisted *łaskocze eek gonk *przestaje, chowa się za fotel* gonk wybacz gonk ZEMSTA ! -skacze po fotelu i fotel sie zapada- twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel a kto ostatnim razem sprzatal ?? wiecej sie w to wrobić nie dam blaugh xd lol xd i tak trzymac!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina Lavagetas_heqetai Lethiel Lavagetas_heqetai jasne, w końcu nindża xd wszystko tobie po tajniacku...hmm zle to zabrzmialo XD xd .. skoro jesteś ninja.. tio looknij na mooj ninja tajniacki quest ninja xd ... juz patrze ninja Kitty smacznego blaugh Karinka-- ty? xd tja ... ty z Kitt posprzatacie ten bajzel bo ja nie zrobie tego wiesz co? tylko jednym gestem moge na to zareagowac xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 8:29 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 8:30 am
nie spoko whee Pisiek... fuj... >.< >.> Lencia...co sie stalo?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 8:31 am
_cleef_ Ntsumi_Aya _cleef_ gonk NIEEEE !! !! !!"!!!! domokun *łaskocze* twisted *łaskocze* twisted *łaskocze eek gonk *przestaje, chowa się za fotel* gonk wybacz gonk ZEMSTA ! -skacze po fotelu i fotel sie zapada- twisted waaaaa eek nieeeee!!!!! gonk tylko nie spadnij na mnie eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 8:33 am
Ntsumi_Aya waaaaa eek nieeeee!!!!! gonk tylko nie spadnij na mnie eek -podaje reke- uciekaj !! gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 8:33 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 8:34 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 8:35 am
_cleef_ Ntsumi_Aya waaaaa eek nieeeee!!!!! gonk tylko nie spadnij na mnie eek -podaje reke- uciekaj !! gonk *chwyta jego ręke, wstaje, ucieka, upada na cleef'a* eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 8:36 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 8:36 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 8:37 am
Ntsumi_Aya _cleef_ Ntsumi_Aya waaaaa eek nieeeee!!!!! gonk tylko nie spadnij na mnie eek -podaje reke- uciekaj !! gonk *chwyta jego ręke, wstaje, ucieka, upada na cleef'a* eek -nadlatuje domokun I podnosi mnie-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 8:38 am
Lavagetas_heqetai zemdlał i wpadł do wanny> X_x eek Pisarz!! Pisarz!! *wyciąga go z wanny i kładzie na kanapie**sprawda czy oddycha*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|