|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 8:11 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 8:12 am
_cleef_ Lethiel *czochru czochru cleefa* *przytuuul* whee -czochru czochru- scream twisted domokun O.o xd xd xd *poprawia fryzoorke* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 8:15 am
obrzuca Lh sałatą, pomidorami,groszkiem, majonezem, twisted twisted ja kcem jeszcze raz bitwe na żarcie biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 8:15 am
Lethiel _cleef_ Lethiel *czochru czochru cleefa* *przytuuul* whee -czochru czochru- scream twisted domokun O.o xd xd xd *poprawia fryzoorke* xd 3nodding wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 8:18 am
Kitty-ShadowCat obrzuca Lh sałatą, pomidorami,groszkiem, majonezem, twisted twisted ja kcem jeszcze raz bitwe na żarcie biggrin nie ma sprawy xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 8:18 am
*niemoże wytrzymać* .... :twistred: *łaskocze cleefa blaugh * tortuuury twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 8:19 am
Lavagetas_heqetai jasne, w końcu nindża xd wszystko tobie po tajniacku...hmm zle to zabrzmialo XD xd .. skoro jesteś ninja.. tio looknij na mooj ninja tajniacki quest ninja xd ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 8:20 am
Lavagetas_heqetai Kitty-ShadowCat obrzuca Lh sałatą, pomidorami,groszkiem, majonezem, twisted twisted ja kcem jeszcze raz bitwe na żarcie biggrin nie ma sprawy xd > xd dostała: warzywami, wedlinami, lodami i czym tylko sie dalo xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 8:20 am
Lavagetas_heqetai Kitty-ShadowCat obrzuca Lh sałatą, pomidorami,groszkiem, majonezem, twisted twisted ja kcem jeszcze raz bitwe na żarcie biggrin nie ma sprawy xd esh kto tu potem posprzata?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 8:22 am
Ntsumi_Aya *niemoże wytrzymać* .... twisted *łaskocze cleefa blaugh * tortuuury twisted gonk NIEEEE !! !! !!"!!!! domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 8:22 am
Lethiel Lavagetas_heqetai jasne, w końcu nindża xd wszystko tobie po tajniacku...hmm zle to zabrzmialo XD xd .. skoro jesteś ninja.. tio looknij na mooj ninja tajniacki quest ninja xd ... juz patrze ninja Kitty smacznego blaugh Karinka-- ty? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 8:23 am
Miss_Karina Lavagetas_heqetai Kitty-ShadowCat obrzuca Lh sałatą, pomidorami,groszkiem, majonezem, twisted twisted ja kcem jeszcze raz bitwe na żarcie biggrin nie ma sprawy xd esh kto tu potem posprzata? a kto ostatnim razem sprzatal ?? wiecej sie w to wrobić nie dam blaugh xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 8:25 am
Lavagetas_heqetai Lethiel Lavagetas_heqetai jasne, w końcu nindża xd wszystko tobie po tajniacku...hmm zle to zabrzmialo XD xd .. skoro jesteś ninja.. tio looknij na mooj ninja tajniacki quest ninja xd ... juz patrze ninja Kitty smacznego blaugh Karinka-- ty? xd tja ... ty z Kitt posprzatacie ten bajzel bo ja nie zrobie tego
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 8:25 am
_cleef_ gonk NIEEEE !! !! !!"!!!! domokun *łaskocze* twisted *łaskocze* twisted *łaskocze eek gonk *przestaje, chowa się za fotel* gonk wybacz gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|