|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 7:11 am
i znikam xd idu na obiadek ... niedloogo bede wink whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 7:12 am
Lethiel i znikam xd idu na obiadek ... niedloogo bede wink whee Hmmm.... na razie sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 7:12 am
PointZer0 Oho , naczelnej przytulnicy powrielki xd Hej Lethiel hehe... xd mraaaaaau... jestem naczelna przytulnicą whee whee whee jak slodko 4laugh *przytuuuuuuuuuul* whee idu jeść xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 7:13 am
opcy Kitty-ShadowCat opcy Kitty-ShadowCat opcuś zeruś.... jak dobsh że jesteście...... [ cmok jednego i drugiego ][wtula się w opcusia] zimno mi. .. .. .. .. .. .. .. .. bbbrrrrrrrr sweatdrop boś sie rozwydrzyła...... wink xd nie gadaj tylko mnie przytul blaugh *przytula* mraurrrrr... 4laugh whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 7:19 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 7:21 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 7:21 am
jestem whee najedzona i pełna nowych sil do przytuuuuli twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 7:22 am
Lethiel jestem whee najedzona i pełna nowych sil do przytuuuuli twisted ...A ja zachodzę w głowę odkąd Cię znam co Ty tak z tymi przytulasami , toż to ewenement... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 7:24 am
PointZer0 Lethiel jestem whee najedzona i pełna nowych sil do przytuuuuli twisted ...A ja zachodzę w głowę odkąd Cię znam co Ty tak z tymi przytulasami , toż to ewenement... xd bla bla blaugh .. tloomaczylam 500 razy xd przytuuulam tych cio lubie 3nodding .. bo przez przytule mozna przekazać cieplo i dobre emocje whee wiec twisted *przytuuuuul* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 7:24 am
podchodzi od tyłu do opcusia, drze się nad uchem: i ch*j! blaugh *ogromnmiasty przytul* biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 7:25 am
Kitty-ShadowCat podchodzi od tyłu do opcusia, drze się nad uchem: i ch*j! blaugh *ogromnmiasty przytul* biggrin O.o .... sweatdrop .. cos ty sie tak do tego biednego opcoosia przykleila ?? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 7:26 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Leth- przylepiłam się bo go bardzo lubię stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel PointZer0 Lethiel jestem whee najedzona i pełna nowych sil do przytuuuuli twisted ...A ja zachodzę w głowę odkąd Cię znam co Ty tak z tymi przytulasami , toż to ewenement... xd bla bla blaugh .. tloomaczylam 500 razy xd przytuuulam tych cio lubie 3nodding .. bo przez przytule mozna przekazać cieplo i dobre emocje whee wiec twisted *przytuuuuul* whee Taakkk.... Oto Leti, nasza gildiowa przytulanka;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty-ShadowCat podchodzi od tyłu do opcusia, drze się nad uchem: i ch*j! blaugh *ogromnmiasty przytul* biggrin jak ty sie wyrazasz mloda damo?!?!? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|