|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 6:37 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 6:37 am
mialem okazje poznac kilku rasowych niemcow po prostu niemcow i pewna dzieczyne jezdzaca z ojcem po siwecie ale urodzona w niemczech i dobrze gadajaca po niemiecku angielsku fransusku...a nawet ciupke po polsku...i ona sztywna nie byla whee ... haba haba xp no ale to bylo z 5lat temu xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 6:38 am
Gosiak Mistle Gosiak Mistle Gosiak nu ja mam zajafke na niemcow od kilku lat :] nie wazne ze oni sie smieja ze mnie jak mowie po niemiecku ale wiem ze przynajmniej mnie zapamietaja na jakis czas jako kleine Gosia ^^ nom ze mnie tesz babka mila polewe jak powiedzialam " ISZ SZAJSE ULA " nie rozumilam czemu razz razz razz ja nie umiem wypoowiedziec poprawnie "lehrer" ale mowia mi ze mam sie nie przejmowac bo mi to slodko wychodzi razz Blink Blink jak dla mnie to te wszytki slowa tak samo brzmia a babka zawzse sie zcepia jak cos przekrece ze to co innego znaczy smile a ile ty sie niemca uczysz?? oj niedlugo z pol roku bedzie :] eek eek i ty umiesz sie dogadac juz ?? eek wow
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 6:39 am
Mistle Gosiak Mistle Gosiak ja nie umiem wypoowiedziec poprawnie "lehrer" ale mowia mi ze mam sie nie przejmowac bo mi to slodko wychodzi razz Blink Blink jak dla mnie to te wszytki slowa tak samo brzmia a babka zawzse sie zcepia jak cos przekrece ze to co innego znaczy smile a ile ty sie niemca uczysz?? oj niedlugo z pol roku bedzie :] eek eek i ty umiesz sie dogadac juz ?? eek wow oczywiscie ze nie ^^ ma sie ten angielski rezerwowo buahahaha :] nu bo raczej z niemcami nie pogadam o ty mco mam w szufladzie :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 6:39 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 6:40 am
Vykk mialem okazje poznac kilku rasowych niemcow po prostu niemcow i pewna dzieczyne jezdzaca z ojcem po siwecie ale urodzona w niemczech i dobrze gadajaca po niemiecku angielsku fransusku...a nawet ciupke po polsku...i ona sztywna nie byla whee ... haba haba xp no ale to bylo z 5lat temu xd nom to zalezy na kogo trafisz ... a to ze nimcy sa dretwi moim zdaniem sa tylko stereotypy wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 6:40 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 6:41 am
Mistle Gosiak Vykk niemiecki jest glupi sztywny i dretwy jak sami niemcy...nie lubie sie uczyc a musze... :/ znasz jakis niemcow? ;] ja znam troche i zaden nie byl sztywny ale glupi anie jakis niewiem zly ale w koncu kazdy ma wlasne zdanie :] nu a co z tym ze sie uczy\sz jezyka niemieckiego to jak jestes zmuszany do tego to raczej tego nie polubisz nom wlasnie ta kumpela co w niemczech byla powiedziala ze Niemcysa duzo bardziej tolerancyjni , spontaniczni i loozaccy niz polacy ... wiec niewiem czy ona trafila akurat na taka ekipe czy wszyscy tacy sa ... moja ekipa tez taka byla :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 6:41 am
~~lena-undesaid~~ Wr󣩦#322;aaaaaaaaaaaaam *wr󣩦#322;a* hejka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 6:42 am
Gosiak oczywiscie ze nie ^^ ma sie ten angielski rezerwowo buahahaha :] nu bo raczej z niemcami nie pogadam o ty mco mam w szufladzie :] heheh zawsze mozna jeszcze rysowac na kartce to o co ci chodzi razz razz razz albo pokazywac palcem biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 6:45 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 6:47 am
ejjj dobra ja lece :] zgrywac foty na kompa przegrywac filmiki i do kosciolka na wawel paa :*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 6:48 am
dobra ja spadam bo moje rodzenstwo rowniesz domaga sie komputera smile narazie smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|