|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 6:26 am
Gosiak nu ja mam zajafke na niemcow od kilku lat :] nie wazne ze oni sie smieja ze mnie jak mowie po niemiecku ale wiem ze przynajmniej mnie zapamietaja na jakis czas jako kleine Gosia ^^ nom ze mnie tesz babka mila polewe jak powiedzialam " ISZ SZAJSE ULA " nie rozumilam czemu razz razz razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 6:27 am
Lethiel Mistle Lethiel Mistle nom jezyk jako jezyk tesz mi sie podoba ale nie nauka jego xp xp a co ma byc we wrzesniu?? razz nie lubiu niemcoow.. nie lubiu niemieckiego ... gonk xp witaj Sara *przytuuuuuuuuuul* whee witaj spowrotem Vykkoś whee *przytuuuuuuuul* ładny jest niemiecki ! duzo ladniejszy od np francuskiego ! jest taki twardy i nie przslodzony xd no ale za trudny dla mnie razz dla mnie jest za szorstki .. za twardy... i jak moowią to sie potwornie wykrzywiają xp xd nom fakt ale wez pod uwage francuski zeby pzreczytac zdanie musisz sie niezle nagimnastykowac razz razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 6:28 am
Lethiel Mistle Lethiel Mistle nom jezyk jako jezyk tesz mi sie podoba ale nie nauka jego xp xp a co ma byc we wrzesniu?? razz nie lubiu niemcoow.. nie lubiu niemieckiego ... gonk xp witaj Sara *przytuuuuuuuuuul* whee witaj spowrotem Vykkoś whee *przytuuuuuuuul* ładny jest niemiecki ! duzo ladniejszy od np francuskiego ! jest taki twardy i nie przslodzony xd no ale za trudny dla mnie razz dla mnie jest za szorstki .. za twardy... i jak moowią to sie potwornie wykrzywiają xp xd niemiecki jest glupi sztywny i dretwy jak sami niemcy...nie lubie sie uczyc a musze... :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 6:28 am
Mistle Gosiak nu ja mam zajafke na niemcow od kilku lat :] nie wazne ze oni sie smieja ze mnie jak mowie po niemiecku ale wiem ze przynajmniej mnie zapamietaja na jakis czas jako kleine Gosia ^^ nom ze mnie tesz babka mila polewe jak powiedzialam " ISZ SZAJSE ULA " nie rozumilam czemu razz razz razz ja nie umiem wypoowiedziec poprawnie "lehrer" ale mowia mi ze mam sie nie przejmowac bo mi to slodko wychodzi razz Blink Blink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 6:30 am
Miss Sara Vykk witam ponownie necik mi troche siadl..i zerwalo sie polaczenie z Bleachem crying witam wszystkich ja na chwilke smile vykk podasz nr gg sad nie podawaj jej... to moja siostra twisted a co ty tu... przeciaż... eek ja siedzę na kompie... odwieczny smarku... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 6:31 am
Vykk Lethiel dla mnie jest za szorstki .. za twardy... i jak moowią to sie potwornie wykrzywiają xp xd niemiecki jest glupi sztywny i dretwy jak sami niemcy...nie lubie sie uczyc a musze... :/ dokladnie xp .. a ja sie tego ucze jush 8 rok stressed ... ech.. na szczeście to jush ostatni xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 6:31 am
Vykk Lethiel Mistle Lethiel Mistle nom jezyk jako jezyk tesz mi sie podoba ale nie nauka jego xp xp a co ma byc we wrzesniu?? razz nie lubiu niemcoow.. nie lubiu niemieckiego ... gonk xp witaj Sara *przytuuuuuuuuuul* whee witaj spowrotem Vykkoś whee *przytuuuuuuuul* ładny jest niemiecki ! duzo ladniejszy od np francuskiego ! jest taki twardy i nie przslodzony xd no ale za trudny dla mnie razz dla mnie jest za szorstki .. za twardy... i jak moowią to sie potwornie wykrzywiają xp xd niemiecki jest glupi sztywny i dretwy jak sami niemcy...nie lubie sie uczyc a musze... :/ znasz jakis niemcow? ;] ja znam troche i zaden nie byl sztywny ale glupi anie jakis niewiem zly ale w koncu kazdy ma wlasne zdanie :] nu a co z tym ze sie uczy\sz jezyka niemieckiego to jak jestes zmuszany do tego to raczej tego nie polubisz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 6:32 am
wynoś się smarku... Ada.... natychmiast... ty..ty... a sio scream sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 6:32 am
nu ja mam zajafke na niemcow od kilku lat :] nie wazne ze oni sie smieja ze mnie jak mowie po niemiecku ale wiem ze przynajmniej mnie zapamietaja na jakis czas jako kleine Gosia ^^ Ja ich nie lubie.......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 6:33 am
Gosiak Mistle Gosiak nu ja mam zajafke na niemcow od kilku lat :] nie wazne ze oni sie smieja ze mnie jak mowie po niemiecku ale wiem ze przynajmniej mnie zapamietaja na jakis czas jako kleine Gosia ^^ nom ze mnie tesz babka mila polewe jak powiedzialam " ISZ SZAJSE ULA " nie rozumilam czemu razz razz razz ja nie umiem wypoowiedziec poprawnie "lehrer" ale mowia mi ze mam sie nie przejmowac bo mi to slodko wychodzi razz Blink Blink jak dla mnie to te wszytki slowa tak samo brzmia a babka zawzse sie zcepia jak cos przekrece ze to co innego znaczy smile a ile ty sie niemca uczysz??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 6:34 am
Lethiel Vykk Lethiel dla mnie jest za szorstki .. za twardy... i jak moowią to sie potwornie wykrzywiają xp xd niemiecki jest glupi sztywny i dretwy jak sami niemcy...nie lubie sie uczyc a musze... :/ dokladnie xp .. a ja sie tego ucze jush 8 rok stressed ... ech.. na szczeście to jush ostatni xd ja sie ucze 3 i o 3 za dlugo xp wolalbym japonski... whee ...chociaz jak zaczalem patrzec na te wszysktie lekcje japonskiego w kawaii mangazycnie czy anime +to to wcale takie trudne nie jest tyko trzeba opanowac kilka znaczkow w roznych wersjach pisowni xp ale oglnie to to calkiem smieszne jest razz i fajne biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 6:36 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mistle Gosiak Mistle Gosiak nu ja mam zajafke na niemcow od kilku lat :] nie wazne ze oni sie smieja ze mnie jak mowie po niemiecku ale wiem ze przynajmniej mnie zapamietaja na jakis czas jako kleine Gosia ^^ nom ze mnie tesz babka mila polewe jak powiedzialam " ISZ SZAJSE ULA " nie rozumilam czemu razz razz razz ja nie umiem wypoowiedziec poprawnie "lehrer" ale mowia mi ze mam sie nie przejmowac bo mi to slodko wychodzi razz Blink Blink jak dla mnie to te wszytki slowa tak samo brzmia a babka zawzse sie zcepia jak cos przekrece ze to co innego znaczy smile a ile ty sie niemca uczysz?? oj niedlugo z pol roku bedzie :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Gosiak Vykk niemiecki jest glupi sztywny i dretwy jak sami niemcy...nie lubie sie uczyc a musze... :/ znasz jakis niemcow? ;] ja znam troche i zaden nie byl sztywny ale glupi anie jakis niewiem zly ale w koncu kazdy ma wlasne zdanie :] nu a co z tym ze sie uczy\sz jezyka niemieckiego to jak jestes zmuszany do tego to raczej tego nie polubisz nom wlasnie ta kumpela co w niemczech byla powiedziala ze Niemcysa duzo bardziej tolerancyjni , spontaniczni i loozaccy niz polacy ... wiec niewiem czy ona trafila akurat na taka ekipe czy wszyscy tacy sa ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 6:37 am
Vykk ja sie ucze 3 i o 3 za dlugo xp wolalbym japonski... whee ...chociaz jak zaczalem patrzec na te wszysktie lekcje japonskiego w kawaii mangazycnie czy anime +to to wcale takie trudne nie jest tyko trzeba opanowac kilka znaczkow w roznych wersjach pisowni xp ale oglnie to to calkiem smieszne jest razz i fajne biggrin niom... fajniutkie wink .. ja kiedyś tesh z kawaii sie uczyc proobowalam 3nodding .. ale potem kawaii zniknelo.. zamienilo sie w.. ninja "kawaii" ninja .. i koniec xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|