Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 9323 9324 9325 9326 9327 9328 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Mistle

PostPosted: Thu Mar 24, 2005 6:26 am

Gosiak

nu ja mam zajafke na niemcow od kilku lat :] nie wazne ze oni sie smieja ze mnie jak mowie po niemiecku ale wiem ze przynajmniej mnie zapamietaja na jakis czas jako kleine Gosia ^^
nom ze mnie tesz babka mila polewe jak powiedzialam " ISZ SZAJSE ULA " nie rozumilam czemu razz razz razz
PostPosted: Thu Mar 24, 2005 6:27 am

Lethiel
Mistle
Lethiel
Mistle
nom jezyk jako jezyk tesz mi sie podoba ale nie nauka jego xp xp a co ma byc we wrzesniu?? razz

nie lubiu niemcoow.. nie lubiu niemieckiego ... gonk xp

witaj Sara *przytuuuuuuuuuul* whee
witaj spowrotem Vykkoś whee
*przytuuuuuuuul*
ładny jest niemiecki ! duzo ladniejszy od np francuskiego ! jest taki twardy i nie przslodzony xd no ale za trudny dla mnie razz

dla mnie jest za szorstki .. za twardy... i jak moowią to sie potwornie wykrzywiają xp xd
nom fakt ale wez pod uwage francuski zeby pzreczytac zdanie musisz sie niezle nagimnastykowac razz razz

Mistle

Vykk

PostPosted: Thu Mar 24, 2005 6:28 am

Lethiel
Mistle
Lethiel
Mistle
nom jezyk jako jezyk tesz mi sie podoba ale nie nauka jego xp xp a co ma byc we wrzesniu?? razz

*przytuuuuuuuul*
ładny jest niemiecki ! duzo ladniejszy od np francuskiego ! jest taki twardy i nie przslodzony xd no ale za trudny dla mnie razz

dla mnie jest za szorstki .. za twardy... i jak moowią to sie potwornie wykrzywiają xp xd
niemiecki jest glupi sztywny i dretwy jak sami niemcy...nie lubie sie uczyc a musze... :/
PostPosted: Thu Mar 24, 2005 6:28 am

Mistle
Gosiak

nu ja mam zajafke na niemcow od kilku lat :] nie wazne ze oni sie smieja ze mnie jak mowie po niemiecku ale wiem ze przynajmniej mnie zapamietaja na jakis czas jako kleine Gosia ^^
nom ze mnie tesz babka mila polewe jak powiedzialam " ISZ SZAJSE ULA " nie rozumilam czemu razz razz razz

ja nie umiem wypoowiedziec poprawnie "lehrer" ale mowia mi ze mam sie nie przejmowac bo mi to slodko wychodzi razz Blink Blink

Gosiak

Kimagure-chan

PostPosted: Thu Mar 24, 2005 6:30 am

Miss Sara
Vykk
witam ponownie necik mi troche siadl..i zerwalo sie polaczenie z Bleachem crying
witam wszystkich ja na chwilke smile

vykk podasz nr gg sad
nie podawaj jej... to moja siostra twisted
a co ty tu... przeciaż... eek ja siedzę na kompie... odwieczny smarku... xd
PostPosted: Thu Mar 24, 2005 6:31 am

Vykk
Lethiel

niemiecki jest glupi sztywny i dretwy jak sami niemcy...nie lubie sie uczyc a musze... :/

dokladnie xp .. a ja sie tego ucze jush 8 rok stressed ... ech.. na szczeście to jush ostatni xd

Lethiel

Tipsy Lunatic

Gosiak

PostPosted: Thu Mar 24, 2005 6:31 am

Vykk
Lethiel
Mistle
Lethiel
Mistle

*przytuuuuuuuul*

znasz jakis niemcow? ;] ja znam troche i zaden nie byl sztywny ale glupi anie jakis niewiem zly ale w koncu kazdy ma wlasne zdanie :] nu a co z tym ze sie uczy\sz jezyka niemieckiego to jak jestes zmuszany do tego to raczej tego nie polubisz
PostPosted: Thu Mar 24, 2005 6:32 am

wynoś się smarku... Ada.... natychmiast... ty..ty... a sio scream sweatdrop

Kimagure-chan

Eurina Vam

PostPosted: Thu Mar 24, 2005 6:32 am

Ja ich nie lubie.......
PostPosted: Thu Mar 24, 2005 6:33 am

Gosiak
Mistle
Gosiak

ja nie umiem wypoowiedziec poprawnie "lehrer" ale mowia mi ze mam sie nie przejmowac bo mi to slodko wychodzi razz Blink Blink
jak dla mnie to te wszytki slowa tak samo brzmia a babka zawzse sie zcepia jak cos przekrece ze to co innego znaczy smile a ile ty sie niemca uczysz??

Mistle

Vykk

PostPosted: Thu Mar 24, 2005 6:34 am

Lethiel
Vykk
Lethiel

dokladnie xp .. a ja sie tego ucze jush 8 rok stressed ... ech.. na szczeście to jush ostatni xd
ja sie ucze 3 i o 3 za dlugo xp wolalbym japonski... whee ...chociaz jak zaczalem patrzec na te wszysktie lekcje japonskiego w kawaii mangazycnie czy anime +to to wcale takie trudne nie jest tyko trzeba opanowac kilka znaczkow w roznych wersjach pisowni xp ale oglnie to to calkiem smieszne jest razz i fajne biggrin
PostPosted: Thu Mar 24, 2005 6:36 am

[ Message temporarily off-line ]

~~lena-undesaid~~

Gosiak

Mistle
Gosiak
Mistle
Gosiak

jak dla mnie to te wszytki slowa tak samo brzmia a babka zawzse sie zcepia jak cos przekrece ze to co innego znaczy smile a ile ty sie niemca uczysz??

oj niedlugo z pol roku bedzie :]

Gosiak
Vykk

znasz jakis niemcow? ;] ja znam troche i zaden nie byl sztywny ale glupi anie jakis niewiem zly ale w koncu kazdy ma wlasne zdanie :] nu a co z tym ze sie uczy\sz jezyka niemieckiego to jak jestes zmuszany do tego to raczej tego nie polubisz
nom wlasnie ta kumpela co w niemczech byla powiedziala ze Niemcysa duzo bardziej tolerancyjni , spontaniczni i loozaccy niz polacy ... wiec niewiem czy ona trafila akurat na taka ekipe czy wszyscy tacy sa ...

Mistle

Lethiel

Tipsy Lunatic

PostPosted: Thu Mar 24, 2005 6:37 am

Vykk
ja sie ucze 3 i o 3 za dlugo xp wolalbym japonski... whee ...chociaz jak zaczalem patrzec na te wszysktie lekcje japonskiego w kawaii mangazycnie czy anime +to to wcale takie trudne nie jest tyko trzeba opanowac kilka znaczkow w roznych wersjach pisowni xp ale oglnie to to calkiem smieszne jest razz i fajne biggrin

niom... fajniutkie wink .. ja kiedyś tesh z kawaii sie uczyc proobowalam 3nodding .. ale potem kawaii zniknelo.. zamienilo sie w.. ninja "kawaii" ninja .. i koniec xp
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 9323 9324 9325 9326 9327 9328 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games