|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 6:14 am
Mistle Gosiak aaaaaaaaa siemankoo :* w3rocilam po 10 dniach ^^ eh bylo bosko niemcy sa wypasniiii juz za nimi teksnie sad hej smile w Niemcach nie pasi mi tylko 1 rzecz a mianowicie jezyk za cholere nie moge sie go nauczyc razz mi sie ich jezyk strasznie podoba gorzej z ich gwara :] bo sie sporo rozni od tego co nas w szkole ucza :] bosz uwielbiam ich niemoge sie wrzesnia doczekac
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 6:14 am
Vykk witam ponownie necik mi troche siadl..i zerwalo sie polaczenie z Bleachem crying witam wszystkich ja na chwilke smile vykk podasz nr gg sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 6:15 am
Gosiak Mistle Gosiak aaaaaaaaa siemankoo :* w3rocilam po 10 dniach ^^ eh bylo bosko niemcy sa wypasniiii juz za nimi teksnie sad hej smile w Niemcach nie pasi mi tylko 1 rzecz a mianowicie jezyk za cholere nie moge sie go nauczyc razz mi sie ich jezyk strasznie podoba gorzej z ich gwara :] bo sie sporo rozni od tego co nas w szkole ucza :] bosz uwielbiam ich niemoge sie wrzesnia doczekac nom jezyk jako jezyk tesz mi sie podoba ale nie nauka jego xp xp a co ma byc we wrzesniu?? razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 6:16 am
Gosiak Mistle Gosiak aaaaaaaaa siemankoo :* w3rocilam po 10 dniach ^^ eh bylo bosko niemcy sa wypasniiii juz za nimi teksnie sad hej smile w Niemcach nie pasi mi tylko 1 rzecz a mianowicie jezyk za cholere nie moge sie go nauczyc razz mi sie ich jezyk strasznie podoba gorzej z ich gwara :] bo sie sporo rozni od tego co nas w szkole ucza :] bosz uwielbiam ich niemoge sie wrzesnia doczekac nie moze byc...... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 6:16 am
Eurina Vam Cześć biggrin Komunikat: Dotychczas w konkursie na najbardziej nielubiana osobe nominowano juz 3 kandydatury. Zapraszam do skladania swoich "faworytow"! Nagrody czekaja! smile Przypominam, ze zgloszenia sa anonimowe. witaj wink *przytuuuuuuuuul* whee fajny sig blaugh .. nie lubie tych gloopich siostrzyczek xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 6:17 am
Miss Sara Vykk witam ponownie necik mi troche siadl..i zerwalo sie polaczenie z Bleachem crying witam wszystkich ja na chwilke smile vykk podasz nr gg sad masz przeciez moj numer
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 6:17 am
Mistle nom jezyk jako jezyk tesz mi sie podoba ale nie nauka jego xp xp a co ma byc we wrzesniu?? razz nie lubiu niemcoow.. nie lubiu niemieckiego ... gonk xp witaj Sara *przytuuuuuuuuuul* whee witaj spowrotem Vykkoś whee *przytuuuuuuuul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 6:21 am
Mistle Gosiak Mistle Gosiak aaaaaaaaa siemankoo :* w3rocilam po 10 dniach ^^ eh bylo bosko niemcy sa wypasniiii juz za nimi teksnie sad hej smile w Niemcach nie pasi mi tylko 1 rzecz a mianowicie jezyk za cholere nie moge sie go nauczyc razz mi sie ich jezyk strasznie podoba gorzej z ich gwara :] bo sie sporo rozni od tego co nas w szkole ucza :] bosz uwielbiam ich niemoge sie wrzesnia doczekac nom jezyk jako jezyk tesz mi sie podoba ale nie nauka jego xp xp a co ma byc we wrzesniu?? razz we wrzesniu to ja jade do nich ^^ bosz ale mam radoche :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel witaj wink *przytuuuuuuuuul* whee fajny sig blaugh .. nie lubie tych gloopich siostrzyczek xp Nienawidze ich! rozwydrozne samoluby! Przypominaja mi te lalunie Hilton xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Mistle nom jezyk jako jezyk tesz mi sie podoba ale nie nauka jego xp xp a co ma byc we wrzesniu?? razz nie lubiu niemcoow.. nie lubiu niemieckiego ... gonk xp witaj Sara *przytuuuuuuuuuul* whee witaj spowrotem Vykkoś whee *przytuuuuuuuul* ładny jest niemiecki ! duzo ladniejszy od np francuskiego ! jest taki twardy i nie przslodzony xd no ale za trudny dla mnie razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 6:23 am
Gosiak we wrzesniu to ja jade do nich ^^ bosz ale mam radoche :] no ten kraj chyba tak dziala na ludzi smile moja kumpela jak pojechla na 3 tygodnie to juz nie chciala wracac smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 6:24 am
Eurina Vam Lethiel witaj wink *przytuuuuuuuuul* whee fajny sig blaugh .. nie lubie tych gloopich siostrzyczek xp Nienawidze ich! rozwydrozne samoluby! Przypominaja mi te lalunie Hilton xd O.o .. rzeczywiscie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 6:24 am
Mistle Lethiel Mistle nom jezyk jako jezyk tesz mi sie podoba ale nie nauka jego xp xp a co ma byc we wrzesniu?? razz nie lubiu niemcoow.. nie lubiu niemieckiego ... gonk xp witaj Sara *przytuuuuuuuuuul* whee witaj spowrotem Vykkoś whee *przytuuuuuuuul* ładny jest niemiecki ! duzo ladniejszy od np francuskiego ! jest taki twardy i nie przslodzony xd no ale za trudny dla mnie razz nu ja mam zajafke na niemcow od kilku lat :] nie wazne ze oni sie smieja ze mnie jak mowie po niemiecku ale wiem ze przynajmniej mnie zapamietaja na jakis czas jako kleine Gosia ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 6:25 am
Mistle Gosiak we wrzesniu to ja jade do nich ^^ bosz ale mam radoche :] no ten kraj chyba tak dziala na ludzi smile moja kumpela jak pojechla na 3 tygodnie to juz nie chciala wracac smile buahhaah nu mam nadzieje ze ja sie tam nie zadomowie zabardzo :] i tak sama nie chcialam im pozwolic zeby wracali
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 6:26 am
Mistle Lethiel Mistle nom jezyk jako jezyk tesz mi sie podoba ale nie nauka jego xp xp a co ma byc we wrzesniu?? razz nie lubiu niemcoow.. nie lubiu niemieckiego ... gonk xp witaj Sara *przytuuuuuuuuuul* whee witaj spowrotem Vykkoś whee *przytuuuuuuuul* ładny jest niemiecki ! duzo ladniejszy od np francuskiego ! jest taki twardy i nie przslodzony xd no ale za trudny dla mnie razz dla mnie jest za szorstki .. za twardy... i jak moowią to sie potwornie wykrzywiają xp xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|