|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 5:57 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 6:00 am
Vykk M-Teen kto chce kupic za 3 k collar z kether meskiego? albo rekwiczku ze swiat lub mummy mask od lenki wink ?? ten collar to niby ze jak wyglada?? Papa sei wejdz na moj profil i wejdz do sklepu nie chce mi sie kopiowac rysunku sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 6:02 am
" a psik " witam wszystkich smile co za zrdadliwe slonce niby cieplo jest a sie przeziebilam stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 6:02 am
Mistle " a psik " witam wszystkich smile co za zrdadliwe slonce niby cieplo jest a sie przeziebilam stare witaj *przytuuuuuul* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 6:03 am
Mistle " a psik " witam wszystkich smile co za zrdadliwe slonce niby cieplo jest a sie przeziebilam stare cześć biggrin *tajniacki przytul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 6:04 am
ok ja spadam jade do sklepu meblowego - -" papa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 6:05 am
smile lepiej nie przytulac bo pozarazam wink nie mam kontroli nad zarazkami moimi " aaaaaa psiiiiiiiiiik " feee nie lubie byc chora stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 6:06 am
M-Teen ok ja spadam jade do sklepu meblowego - -" papa heh.. papa wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 6:06 am
Mistle " a psik " witam wszystkich smile co za zrdadliwe slonce niby cieplo jest a sie przeziebilam stare witka.......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 6:09 am
aaaaaaaaa siemankoo :* w3rocilam po 10 dniach ^^
eh bylo bosko niemcy sa wypasniiii juz za nimi teksnie sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 6:10 am
Gosiak aaaaaaaaa siemankoo :* w3rocilam po 10 dniach ^^ eh bylo bosko niemcy sa wypasniiii juz za nimi teksnie sad witaj gosiaczq *przytuuuuuuuuuuuuuul* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 6:11 am
Gosiak aaaaaaaaa siemankoo :* w3rocilam po 10 dniach ^^ eh bylo bosko niemcy sa wypasniiii juz za nimi teksnie sad hej smile w Niemcach nie pasi mi tylko 1 rzecz a mianowicie jezyk za cholere nie moge sie go nauczyc razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 6:11 am
Lethiel Gosiak aaaaaaaaa siemankoo :* w3rocilam po 10 dniach ^^ eh bylo bosko niemcy sa wypasniiii juz za nimi teksnie sad witaj gosiaczq *przytuuuuuuuuuuuuuul* whee ja ja das shtimt :p dzialo sie cos na gaii jak mnie nie bylo? ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 6:12 am
Cześć biggrin Komunikat: Dotychczas w konkursie na najbardziej nielubiana osobe nominowano juz 3 kandydatury. Zapraszam do skladania swoich "faworytow"! Nagrody czekaja! smile
Przypominam, ze zgloszenia sa anonimowe.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 6:12 am
witam ponownie necik mi troche siadl..i zerwalo sie polaczenie z Bleachem crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|